Tizediken tizenhét góllal „tömték ki” a Kristályt – FC Ajka – Ajka Kristály SE 17 – 0 (8 – 0)

0

A tizedik felkészülési mérkőzésen az FC Ajka a Veszprém megyei első osztályú bajnokság negyedik helyén telelő Ajka Kristályt fogadta a városi stadionban.

Az FC Ajka összeállítása:

Balogh Márton (Dróth Levente) – Köles János (Krebsz Máté), Pákai Gergő, Kovács Gergő (Graszl Károly), Csemer Gyula – Csizmadia Zoltán (Pavliczky Balázs), Nagy Erik, Horváth Péter – Illés Dávid (Kalász Milán), Tóth Patrik (Oláh László), Vallejos Dominique (Popovics Bertold).

Vezetőedző: Kis Károly.

Nem volt egy súlycsoportban két ajkai együttes. Óriási fölényben játszott az NB III-as gárda, szinte minden támadásából gólt lőtt. Tizenhétszer zörgették meg a tósokberéndiek hálóját. Hatalmas kiütés!

Horváth Péter négyszer talált be a Kristály kapujába, Csizmadia Zoltán háromszor. Illés Dávid és Oláh László kétszer volt eredményes. Vallejos Dominique, Tóth Patrik, Graszl Károly, Popovics Bertold, Kalász Milán, Krebsz Máté egy-egy góllal járult hozzá a gólzáporos győzelemhez.

Kis Károly vezetőedző így foglalta össze a mérkőzésen látottakat: – Ahogy az eredmény is mutatja, sok helyzetet dolgoztunk és használtunk is ki. Tudtuk gyakorolni a felállt védelem elleni játékot. Sok sikert kívánok a Kristálynak a bajnokságban.

Az FC Ajka utolsó felkészülési mérkőzésén, február 24-én, szombaton 12 órakor az NB III-as Csornát fogadja a városi stadionban. 

Tollár Sándor

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi- sport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

CÁPÁK KÖZÖTT IS BRAVÚROSAN SZEREPELT – Palkovics Adél két ezüst- és egy bronzérme Miskolcon

Miskolcon rendezték minap a III. Cápa Korosztályos Országos Magyar Bajnokságot a Kemény Dé…