NB II-es verés a második felkészülési meccsen – ETO FC Győr – FC Ajka 2 – 3 (0 – 1)

0

Második felkészülési mérkőzését játszotta az FC Ajka január 20-án, szombaton Győrben, az ETO FC ellen.

Az Ajka több helyzettel kezdte az ETO elleni meccset, a győri kapusnak több esetben is bravúrokkal kellett megmentenie csapatát a góltól. A kapusbravúrok után az FC Ajka hatalmas kapufát lőtt, majd a 23. percben megszerezte a vezetést: Horváth Péter érkezett mintaszerűen egy alapvonalról visszapasszolt labdára és tíz méterről a bal alsó sarokba helyezett, 0 – 1. 

Az Ajka frissebb és kombinatívabb játékot mutatott, támadásaik veszélyesek voltak. Nem sokkal a szünet után, az 51. percben második találatuk is megérkezett: ismét Horváth Péter volt eredményes, 0 – 2. A kétgólos hátrányt követően, a 64. percben 11-eshez jutott az ETO. Magasföldi Józsefet a tizenhatoson belül szabálytalanul szerelték a védők, a megítélt büntetőt a sértett sikeresen értékesítette, 1 – 2. Rögtön a következő támadásból ismét kettőre nőtt az FC Ajka előnye: a 66. percben Major Norbert  fejelt a bal sarokba, 1 – 3. A gól után a Győr szerencséjére az ajkaiak több nagy ziccert is kihagytak. Az NB II-es győriek játéka hullámzó és pontatlan volt, így nem sok hazai helyzet született. A hajrában megélénkülő találkozón a végeredményt Zamostny Balázs állította be erőteljes lövésével, aki az utolsó pillanatban kozmetikázta az eredményt, 2 – 3. 

Ennél a támadásnál megsérült az Ajka csapatában Graszl Károly bal térde. Ijesztő volt a játékos mozdulatlansága, de az orvosi segítség gyorsan érkezett!

Tollár Sándor

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi- sport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

CÁPÁK KÖZÖTT IS BRAVÚROSAN SZEREPELT – Palkovics Adél két ezüst- és egy bronzérme Miskolcon

Miskolcon rendezték minap a III. Cápa Korosztályos Országos Magyar Bajnokságot a Kemény Dé…