Kilencedik felkészülési meccsen vereség – FC Ajka – Sárvár 0 – 1 (0 – 1)

0

Kilencedik felkészülési mérkőzésén az FC Ajka Celldömölkön játszott a Vas megyei I. osztályú bajnokság listavezetője, a Sárvár ellen.

FC Ajka a következő összeállításban lépett pályára:

Balogh Márton – Köles János, Pákai Gergő, Graszl Károly (Popovics Bertold), Csemer Gyula (Krebsz Máté) – Nagy Erik (Kalász Milán), Kovács Gergő, Csizmadia Zoltán – Illés Dávid, Horváth Péter (Pavliczky Balázs), Vallejos Dominique (Oláh László).

Vezetőedző: Kis Károly.

A sárváriak nagyon jól megszervezték védelmüket, és több veszélyes támadást is vezettek a kemény munka után fáradtan játszó ajkaiak ellen. A 42. percben jobboldali sárvári szöglet után a labda Csákvári elé került, aki a jobb sarokba lőtt, 0 – 1. 

Szünet után mindkét csapat támadgatott, de a kapuk egyik oldalon sem forogtak veszélyben, így elszenvedte második felkészülési vereségét az FC Ajka.

Kis Károly vezetőedző: – Szervezetten játszó csapat ellen szenvedtük el második vereségünket. A vereség ellenére a játékosokat nem tudom elmarasztalni, mert kemény munka közben játszottuk a találkozót. Ma az eddigieknél halványabb teljesítményt nyújtottunk. A kemény munka azonban folytatódik tovább.

Tollár Sándor

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi- sport

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

ISTEN VELED „CERUZA”! Búcsú Kovács Józseftől

Azt a döbbenetes tényt, hogy egyik napról a másikra itt hagyott bennünket, az első pillana…