A LEGKISEBB RÁJÁS „PICIÚSZÓK” IS REMEKELTEK PÁPÁN – Lajos Benedek „aranyos” lett

0

A Rája ’94 Úszóklub Ajka sportolói az Úszósuli Körverseny sorozat harmadik fordulójában Pápán szerepeltek, ahol tizennégy csapat háromszáz versenyzője mérte össze tudását. Ezen a versenyen az impozáns uszodában a rájás utánpótlás-korosztály úszott, és a legkisebb „piciúszók” a nagyokhoz hasonlóan máris remekeltek.

Lajos Benedek „aranyos” lett, az 50 méter gyorsúszásban meg sem állt a dobogó tetejéig az aranyéremért; 50 méter hátúszásban pedig ezüstérmet szerzett.

Két bronzérmet is begyűjtöttek a „picik”: Szóka Bíborka és Gál Sára 50 méter mellúszásban jeleskedett, mindketten a dobogó harmadik fokán kötöttek ki az erős mezőnyben.

Az érmeseken kívül a negyedik, ötödik, hatodik pontszerző helyekért járó okleveleket vehettek át az ajkai versenyzők. Negyedik helyezett lett Czibor Dalma és Palkovics Ádám 50 méter mell-, Gál Sára pedig 100 méter vegyes úszásban. Ötödik helyen végzett Szóka Bíborka és Gál Sára 50 méter gyorson; hatodik helyezést szerezte meg Gál Kata 100 vegyesen és Lajos Benedek 50 mellen.

Bujna Lilla edző a tőle megszokott szakmai hozzáértéssel remekül felkészítette „picigyerekeit”, hiszen valamennyien a rendkívül erős mezőnyben szenzációsan helytálltak. Bíztató az utánpótlás fejlődése az év további nagy versenyeire!

Tollár Sándor 

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi- sport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

CÁPÁK KÖZÖTT IS BRAVÚROSAN SZEREPELT – Palkovics Adél két ezüst- és egy bronzérme Miskolcon

Miskolcon rendezték minap a III. Cápa Korosztályos Országos Magyar Bajnokságot a Kemény Dé…