Kerti pad a tökéletes pihenéshez

0

Javában tart még a tél, de a kerttulajdonosok már készülnek a tavaszra. Amint eljönnek az első melegebb napok, kibújnak az első hóvirágok, a kertészkedők már serényen tevékenykednek kertjükben.

Idén az aktuális helyzet miatt nem utazhatunk szabadon mint máskor, így méginkább van időnk kertünk, udvarunk gondozására, szebbé tételére. A munka mellett egy szép kert vagy udvar kellemes helyszíne a pihanésnek, amikor egy kávé vagy tea mellett gyönyörködünk munkánk gyümölcsében.

Ha van kertje vagy terasza,udvara, összpontosítson egy kellemes szabadtéri pihenősarok létrehozására.. Egy szép kerti pad romantikussá teheti a legkisebb zugot is, ahol szívesen pihenünk, olvasgatunk, kávézunk élvezve a szabad perceinket. Legyen  ez a pad modern vagy klasszikus, romantikus virág- vagy levélmintával, mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Használja ki azt az időt, amelyet ebben az évben otthon és jobb esetben a saját kertünkben kell töltenünk, és gondolkodjon el azon, hogy miként teheti szebbé környezetét. Koncentráljon kertje esztétikai oldalára, és hozzon létre romantikus zugokat ahol feltöltődhet, vagy pedig pihenésre, szabadtéri grillzésre hívhatja családját. A kerti padok talán a legklasszikusabb kerti bútorok, amelyek a történelem során nagy hagyományokkal rendelkeznek.

Ha nagy stabilitásra és tartósságra vágyik, akkor a szilárd fémvázas öntöttvas padok a legmegfelelőbbek.  A fából vagy műanyagból készült, illetve fonott, mintás  háttámlával rendelkező padok pedig esztétikailag kiegészítik a kert stílusát, emelett biztosítják a szükséges kényelmet a hangulatos pillanatok alatt is.

Milyen kerti padot válasszunk?

Minőségi, szép és megfizethető kerti bútorok vásárlása nem jelent problémát a jelenlegi kínálat mellett. A legegyszerűbb és legolcsóbb műanyag termékek mellett válogathat a tömörfa és a fém, öntöttvas bútorok közül, amelyek megbízhatóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak is.

Természetesen többféle kialakítás és stílus közül is választhatunk, aszerint, hogy mi illik a legjobban a kertünkbe. A letisztult stílusú padoktól a különféle mintázatú háttámlásakig. A kerti padok életében a különbség döntő fontosságú az anyag kiválasztásakor. Minden fa padunkat ökológiai festékkel kezeljük a penész, az atkák és az időjárás káros hatásai ellen. Fából készült padjaink többféle színben kaphatók. A fém padok pedig korróziógátló réteggel vannak bevonva a fém anyag hosszú élettartama érdekében.

Szeretne egy szép kerti padot választani, amely megfelel a kert stílusához, de nem szeretne a vásárlásra sok időt szánni? A www.hawaj.hu  e-shop kínálatában bizonyára megtalálja, amit keres.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Kert- Oázis kertészet Ajka

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Tető javítás: mi az, amit házilag is megtehetünk?

Családi házak esetében bizony előfordulhat, főként ha régebbi már a tető, hogy gyorsan meg…