Vártuk a mályinkai gyorsot…

0

A Nagy – Tóth ralipáros egy Volkswagen Golf I. GTI versenyautóval vágott neki a 26. HELL Miskolc Ralinak.
Nagy István – Tóth Tibor
CMT-ASE Kft. – Crash-Men Team
Volkwagen Golf I Gti
26. HELL Miskolc Rally – 2020 – 2020.08.14-15.

Jobb1-ben most is Tóth Tibor foglaltalt helyet és diktálta az itinert.
Villáminterjú a navigátorral a sajnos rövidre sikerült verseny után.
Először pénteken a Népkerti Salakmotor Stadionban csapattál. Hatan voltatok az D2 kategóriában. Kategória előkelő harmadik helyére volt elég az időtök. Gondoltad volna, hogy a dobogón fogtok végezni a prológon?
– Szerettük volna a prológon Wirtmann Ferit megviccelni, de ejtettük a dolgot, mert feltette a prológmenő utcai intermédia gumikat, így a nézőknek mutatta meg István, hogy az első kerekessel is lehet keresztben közlekedni! Így is befértünk az abszolút második helyre!

Másnap szombaton egy igen legendás szakaszon kellett megküzdeni a sporttársak és az idő ellen. Várt benneteket a Bükkszentlászló – Bükkszentkereszt gyors. Miként is sikerült végig gurulnotok?
– Bükkszenten bealudtunk egy kicsit. Ez sajna csak az abszolút harmadik helyre volt elég, de kezdésnek így sem volt rossz. Vártuk a mályinkai gyorsot, nekünk és a golfnak az ilyen gyorsok fekszenek inkább, de sajnos innen már etapként teljesítettük a versenyt egész a szervizparkig.
Innen mentetek a Bánkúti elág. – Mályinka szakaszra. Sajnos tempóval nem kellet már teljesítenetek a pályát, mert a 11-es rajtszámú ralipáros balesetet szenvedett és etappá minősítették a gyorsot, majd később be is szüntették a navigátor halála miatt a 26. HELL Miskolc Ralit. Tudjuk az autósport veszélyes üzem, de sok esetben egy ralibaleset túlélhető. Most nem így történt.
– A mályinkai rajtvárakozóban hallottuk a sajnálatos hírt a balesetről. Természetesen minket is nagyon megrendített, Még egyszer részvétünk a hozzátartozóknak, a barátoknak.

Partnereink együttműködését köszönjük: Épszerk Pannónia Invest Kft., Metalloglobus Kft., Bogesz Kft., Vikker Kft., Isteni Gondviselés Gyógyszertár, Kígyó Gyógyszertár, Kokó expressz Bt, Polkár Kft., Csillogó Fém Kft.

Fotó: Hajóka Sportfotó
– Hajósi Miklós –

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Autósport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

“Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a férfiak között”

Vogelék a Kanári-szigeteken zárják a szezont. …