Szombaton úgy autóztunk, ahogy szerettünk volna!

0

137 versenykilométer, 1:25 perc tömény rally = kategória II. Hely.
Ha röviden szeretném jellemezni Kronome Ákos – Pásztor Tamás Mecsek ralis teljesítményét így írnám le.

54. Mecsek Rally
Kronome Ákos – Pásztor Tamás
Skoda Fabia
Borsod Talent Motorsport Egyesület
2021.06.24-26.
Az Ákossal való beszélgetést fogadják szeretettel.
Az Árpádtető – Orfű első és utolsó gyors ideje között 14 másodperc a különbség. Ennyire belejöttetek a raliba, hogy ennyit gyorsultatok?
– Az Árpádtetői szakaszon valóban kb.14 másodperccel jobbat mentünk, de azért reggel néhol picit nyirkos volt, talán emiatt is volt a nagy javulás. Persze jobban jöttünk rajta mi is a következő körökben. Ez a gyorsaságin valamiért a többiekhez képest is jók voltak az eredményeink.

Még erre az időre is rá trómfoltatok az Alsómocsolád – Mecsekpölöske szakaszon. Itt már 18 másodperccel voltatok jobbak.
– Az Alsómocsoládi gyorson nem reális az első időnk, mert Albertiék balesete miatt normál etapként teljesítettük, de a másik kettő nem sikerült túl rosszul. A harmadik körben futott időnket nem értettük, az jobban sikerült, mint az előző, sokkal több helyen átnyomtuk, nem hibáztunk, összeszedett volt, az óra valamiért mégsem ezt mutatta…..
Tamás nem lapozta rosszul az itinert és te is megtaláltad a gázpedált! Így terveztétek az 54. Mecsek ralit?
– Sajnos ez a versenyünk pénteken elúszott, ott nagy hátrányt szedtünk össze, szombaton nem tudtuk ledolgozni az egészet, kb. 4 másodperc maradt, így másodikak lettünk. Nagyon jó verseny volt, jól éreztük magunkat, a szakaszeredményeket nézve versenyben voltunk a kategória társakkal, nem hátráltattak technikai problémák minket, úgy gondolom szombaton úgy autóztunk, ahogy szerettünk volna.

Legközelebb merre láthatunk benneteket?
– A Vértes rally lesz a következő verseny, ahol rajthoz állunk, várjuk nagyon az augusztus végét.

Köszönjük a Partnereink és a Szervizcsapat segítségét most is: Mentes és Társai Kft., Kronome Zoltán, Vinkovits Béla, Valkai János, Petrás Zsolt, Kovács Zoli.

Fotó: Hajóka SportFotó
– Hajósi Miklós –

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Autósport

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Webdesign tippek kisvállalkozások számára

A kisvállalkozások számára elengedhetetlen, hogy jelen legyenek az online térben, és ehhez…