Dobogós sikerekkel zárta a Rebenland Rallyt a Juhász Csaba – Juhász István ralipáros, most viszont a Lavanttal Rallye vár rájuk április első hétvégéjén.

Interjú Juhász Csabival a Lavanttal Rallye előtt.

A pályák száma tizenkettő lesz, ami kevesebb mint a Rebenlandi, de ugyan olyan technikás. Ide már rutinos versenyzőként érkezel?
– Kevesebb a gyorsaságik száma, viszont átlagban hosszabbak a szakaszok. Nagyon technikások a pályák, kicsit tempósabbak, mint a Rebenlandi gyorsaságik. Párszor már mentem ezeken a pályákon, elmondhatjuk, hogy rutinos versenyzőként indulunk. Bár mindig szakadt az eső, ezért ha most száraz körülmények között versenyeznénk, akkor az nekem is újdonság lenne.

Összesen 163 verseny kilométer vár rátok 185 kilométer etappal. Ez jó aránynak számít? Van-e elég szerviz lehetőség tankolni?
– Jó arány, de ez a helyi adottságokból fakad. Közel vannak egymáshoz a pályák és kanyar is van bőven. A rövid etapok miatt mindig van gyűjtő állomás a szerviz előtt, így van idő nyugodtan ebédelni, vagy megbeszélni a szerelőkkel a teendőket.

Hogy állsz a Mitsubishi EVO X-el? Tegeződtök már? Vagy azért még tapogatóztok vele?
– Na ez sem lesz egy könnyű verseny, úgyhogy jól jön az a sok kilométer, amit a Rebenlandon megtettünk. Már jobban érzem magam a kocsiban, de még messze vagyok a célomtól, attól a szinttől, ahová el akarok jutni. Ehhez még kell egy pár verseny. Kedden lesz egy tesztünk a verseny előtt, ott meg szeretnénk kipróbálni pár változtatást az autón. Remélem sikerül még jobban beállítani az autót, ezzel még gyorsabbak lehetünk.

Ahogy írtam is fentebb, technikás pályák várnak rátok. Ide kell-e váltó áttételt cserélni, mivel a kanyarok nagyon gyorsan jönnek, és a végsebesség is kisebb, mint a magyarországi pályákon.
– Sajnos nincs az autóhoz rövidebb áttétel, ezzel kell megoldani a feladatot. Mivel a többi N-es kocsi is ezt használja, ezért velük szemben nem leszünk hátrányban.

Végezetül, hogy is szeretnétek végezni a versenyen?
– A Rebenlandon mi voltunk a legjobb N-es versenyző páros. Ha itt is sikerül ezt hozni, akkor elégedett lehete

 

Juhász Csaba – Juhász István
Mitsubishi EVO X. – Juhász Média Kft.
Lavanttal Rallye – 2018.04.06-07.


Köszönjük Partnereink segítségét! Az “Infovárosok hírportál hálózat”, Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, , NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszaújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt-Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu,  TT Sped, Mahiti Kft.,  Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start.,West Parcel, Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V,  Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv),  Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft.,  TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft., Tatár és Társa Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Vollux Rent Kft., Liliomlakókert.hu, Vollux Managment Kft., CSV Logistik, SQ Trade, Neurofeedbackmiskolc.hu, Kelet-Metál Kft., Nyírség MÉH, ZOLGERTRANSZ Kft., 4K SHOP., Total Wagon Managment Kft., Delta Hungária Kft., Delta Magyaroszág Kft., Altis Építő Kft., Endriago Kft. ,Kiss Zsolt E.V., Nyírség MÉH, Salépker, Fire-Crew Kft., Liza Kft., Nomido Madera, Civic Partner, Márkó ABC, Kelet Metál, Hajnal és Kriszt, Web Factory, Székhelyi Kamion, Inker Bt., Pedro 2006 Bt., Simon Zoltán E.V., AG-ING Kft., Ali-Transport, Decran Kft., Rodex Kft., VÍDIA Csavarszaküzlet, Dr. Sóczó Réka egyéni ügyvéd, Private Reprezent Kft. 

– Hajósi Miklós –

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Autósport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

Hetedik helyen zárták életük első rali-Eb szezonját Vogelék

Izgalmas, kiszámíthatatlan szezon után a hetedik helyen zárta élete első rali-Eb szezonját…