Sajnos nem tudtuk befejezni a Baranya Kupát

0

Interjú Fazekas András csapatvezetővel az Int. Baranya Kupa után.

Kertész Krisztián – Velezdi Eszter
Opel Astra OPC – FA-ZE Tyre Repair Kft.
TAXI4 Székesfehérvár Rallye – 2018.06.15-17.

Pénteken prológgal melegített be Eszter és Krisztián az Opel Astra OPC-vel a Baranya Kupára. Mennyire feküdt nekik és az opelnak a vizes aszfalt?
– Krisztián szereti, ha csúszik az út, így fekszik neki nagyon. A látvány mellett az idő is nagyon jó lett.

Délután kétszer mentek a Vasas – Hosszúhetény szakaszon szinte tized másodpercre egyforma időt. Ez ennyire bejött nekik?
– Az első vasas még világosban volt, a második sötétben lámpasorral. Az idő így elég egyforma lett, valószínű ennyi van a pályában, és az autóban. A versenyzők kihozták belőle a lehető legtöbbet, így másnap előkelő helyről vártuk a startot.

Másnap sajnos csak két gyors adatott meg a versenyzőidnek, amit becsülettel teljesítettek is. Mi is történt utána a versenyautóval?
– Igen a háromszor két szakaszból csak kettőt tudtak teljesíteni, A második Nyárásvölgy -Hetvehely szakaszon, egy lassítóból kijőve egyszer csak elerőtlenedett a motor, le három hengeresedett majd megállt. Így sajnos nem tudtuk befejezni a Baranya Kupát, pedig nagyon jó kis verseny volt, és versenyzőim is kitettek magukért.

Most a csapatunkon a sor, hogy az Ózd-Salgó Rally-ra, újra doboghasson a szíve az autónknak!

De bizton állíthatom, ott leszünk a rajtnál!

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT.,  ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT.,
R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT  ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT.,  UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST-TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz – Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

– Hajósi Miklós –

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Autósport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

“Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a férfiak között”

Vogelék a Kanári-szigeteken zárják a szezont. …