Rövidre sikerült verseny

0

2018 utolsó ORB futama nem igazán úgy sikerült a Juhász Csaba – Juhász Zsolt párosnak, ahogy szerették volna.

Csabit a pilótát kérdem az I. Nyíregyháza rali után.

Az első megmérettetés a Kossuth Téri rajtceremónia után várt rátok, ahol egy kategória negyedik hellyel nyitottatok. Hogy sikerült végig találnotok a nagy ködben a Szuperspeciálon?
– Sehogy. Volt két nagy hibám és eltévedtem egy párszor. Az egyik esetnél nem is tudom, hogy hogyan jöttem vissza a pályára. Nem lett volna rossz, ha nincs a köd. Akkor élvezhető lett volna a szakasz.

Szombaton az Újhuta – Bózsva – Telkibánya szakasz bő huszonöt kilométere várt rátok. Nálam szépen elrajtoltatok aztán jött a fekete leves. Mi is történt, hogy a célt sajnos nem láttátok meg?
– Jól mentünk. Volt egy-két csúszkálásunk, de ilyen útviszonyoknál ez természetes. Jó volt a gumi választás is, minden rendben volt. Aztán oda értünk a murvás részre, és próbáltunk lendületesen menni. Sokszor mentem már slick gumival murván, nem volt számomra újdonság.

Gyorsan mentem abban a kanyarban, de nem túl gyorsan.
A kanyar elején megdobta az út az autó hátulját, de nem kifelé, hanem a belső oldalra. Ettől az autó orra kifelé állt a kanyar íven,  abban a pillanatban tudtam, hogy ebből nagy baj lesz. Ezen a szűk úton mire vissza hoztam az elejét a rendes irányba, addigra már a füvön voltunk. Utána meg a fák között. Elkerültünk két nagy fát, de két kicsit eltaláltunk. Az egyik beütötte az autó hátulját, a másik meg kítépte a bal első futóművet. A végén még bonuszban oldalra borultunk, csak hogy nehezebb legyen kimászni a kocsiból.

Ja: köszönjük a nézőknek a segítséget. Még telót is adtak kölcsön. Ezer köszönet!

Ha újra rajtolhatnál, mit tennél másként a sikeres célbaérkezésért?
– Ugyanolyan gyorsan mennék most is, de a hátsó futómű tesztelésével több időt töltenék. Nem volt időm tesztelni. Ez volt a legnagyobb hiba. Ezen változtatni fogok.

Legközelebb a Mikulás, vagy a Szilveszter Ralin láthatunk?
– Remélem kész lesz az autó és akkor irány a Mikulás!  Persze előtte teszt.

Juhász Csaba – Juhász Zsolt
Renault Clio R3. – Juhász Média Kft.
I. Nyíregyháza Rallye – 2018.11.09-11.

 

Köszönjük Partnereink segítségét! Az “Infovárosok hírportál hálózat”, Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszaújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, TT Sped, Mahiti Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., West Parcel, Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V,  Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv),  Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Strong Bau Inveszt Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft., Tatár és Társa Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Vollux Rent Kft., Liliomlakókert.hu, Vollux Managment Kft., CSV Logistik, Neurofeedbackmiskolc.hu, Kelet-Metál Kft., Nyírség MÉH, ZOLGERTRANSZ Kft., 4K SHOP., Total Wagon Managment Kft., Delta Hungária Kft., Delta Magyaroszág Kft., Altis Építő Kft., Endriago Kft., Kiss Zsolt E.V., Salépker, Fire-Crew Kft., Liza Kft., Nomido Madera, Civic Partner, Hajnal és Kriszt, Web Factory, Székhelyi Kamion, Inker Bt., Pedro 2006 Bt., Simon Zoltán E.V., AG-ING Kft., Ali-Transport, Decran Kft., Rodex Kft., VÍDIA Csavarszaküzlet, Dr. Sóczó Réka egyéni ügyvéd, Private Reprezent Kft, LEL Kft., Volvid Zrt., Ferencz Racing Technology, Monett 2008 kft., HLS Ventil Kft., RODEX Kft., Hydro Flow Kft., Tatár és Társa Kft.

– Hajósi Miklós –

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Autósport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

Hetedik helyen zárták életük első rali-Eb szezonját Vogelék

Izgalmas, kiszámíthatatlan szezon után a hetedik helyen zárta élete első rali-Eb szezonját…