Orbán erőszakról vetít, de az emberek unják ezt a mozit

0

Erőszakról beszél és erőszakot próbál láttatni mindenütt Orbán Viktor, mert meg?félemlített birkanyájként szeretné terelgetni a magyar választókat. A Párbeszéd szerint meg fog bukni a Fidesz félelemkeltésre épülő politikája: az emberek egyszerűen ki fognak jönni Orbán mozijából, mert rettentő unalmas, hogy állandóan hihetetlen horrorfilmek vannak műsoron.

„Megerőszakolnak és rákényszerítenek bennünket” – mondta Orbán Viktor a nyugat-európai országokról az Országgyűlés nyitó ülésén. A riogató kampány részeként 60 milliónyi, Európát ostromló afrikairól beszélt, és jött a pánikkeltés többi, jól bevált eszköze: értekezett „a közbiztonság drámai eséséről”,”terrorcselekmények? mindenhetessé válásáról” is.
Mindeközben a Fidesz-média a magyar ellenzék békés demonstrációit próbálja erőszakosnak beállítani, és Soros György személyével akarják összekötni a két, Habonyék által kreált „fenyegetést”.
De a magyar emberek életét nem menekültek, terrorcselekmények vagy „véreskezű” ellenzékiek fenyegetik, hanem az egészségügy lerohasztása, amely minden évben egy városnyi ember idő előtti haláláért felelős; a pusztító szegénység, kiszolgáltatottság és kilátástalanság, amely alkoholizmusba, depresszióba, akár öngyilkosságba taszítja magyarok százezreit.
A Párbeszéd szerint itt az idő kikapcsolni Orbán és Habony vetítőgépét,végre ránézni a magyar valóságra,és elkezdeni felépíteni egy olyan országot,ahol mindenki számít.

Tordai Bence (OS)

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Párbeszéd

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Havi 60 ezer forintos alapjövedelmet ígér a Párbeszéd

A gyerekek után havi 30 ezer, a felnőtteknek pedig havi 60 ezer forintos alanyi jogon járó…