Nélkülünk nincs kormányváltás!

0

Az MSZP meg akar és meg is fog állapodni politikai partnereivel a jövő évi parlamenti választásra – mondta Molnár Gyula, az MSZP elnöke egy Budapesten tartott konferencián szombaton.

Az ellenzéki párt vezetője, az “Európa, a nők esélye, 25 év” című, az Európai Szocialisták Pártja (PES) és a 25 éves fennállását ünneplő MSZP nőtagozatának közös rendezvényén úgy fogalmazott, mire az “ünnepi díszek felkerülnek a fára”, elő is készítik a megállapodást.
Molnár Gyula az addigi időszakra ugyanakkor azt üzente – név szerint nem említett – partnereiknek, hogy “ne simliskedjenek, ne ügyeskedjenek”, és ne használják ki, hogy pártja ennyire nyitott a megállapodásra.
Kiemelte, a győzelemhez nem elég a “meglévők intelligens újraosztása”, az együttműködés akkor ér valamit, ha képesek megállapodni közös jelöltekben és egy közös kihívóban.
A feladat új szavazók szerzése, egyértelmű többség megszerzése – közölte Molnár Gyula, aki – Orbán Viktor miniszterelnök korábbi kijelentésére reagálva – aláhúzta, nem ellenzék-, hanem kormányváltásra készülnek.
A szocialisták vezetője szólt arról is, hogy ebben a feladatban számítanak az MSZP nőtagozatának segítségére is. “Csináljuk azt, amiben a legjobbak vagyunk!” – mondta Molnár Gyula, aki szerint az MSZP akkor is képes elérni a céljait, ha már mindenki azt hiszi, elfogyott körülöttük a levegő. “Nélkülünk nincs kormányváltás!” – jelentette ki.

 

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés 2018-as Választás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

Koronavírus – Operatív törzs: emelkedtek a kiszabható bírságok összeghatárai

Jelentősen emelkedtek a járványügyi védelmi intézkedések megszegése miatt kiszabható helys…