Levelesládánkból – Várjuk a Kandóra, Polgármester úr!

0

Tisztelt Polgármester Úr!

Szeretnék Önnek egy ajánlatot tenni! Mivel azt vettem észre, hogy Ön rendkívüli módon kedveli a teátrális hordógurgatást, megvendégelném Önt egy ilyen alkalomra.

A helyszín a Kandó Kálmán lakótelep lenne. Mivel nem feltételezem, hogy 2014 óta járt már itt és tudva, hogy milyen állapotok vannak a lakótelepen, Ön ezt elfogadhatónak tartja, inkább azt kell gondolnom, hogy nem járt még itt.

47.093575,17.5586469

No Description

Éppen ezért útba igazítanám.

Ha a kenyérgyár felől az erőmű irányába tart az első kereszteződésnél forduljon balra és az az út a lakótelepre vezet. Ha kell az erőmű teherporta irányából is elmagyarázom a lakótelepre vezető utat. Kérem, ha igény merülne fel, mihamarabb jelezze!

A hordógurgatáshoz nem is kell sok mindent tennie, csak amit eddig elhalasztott.

Jelesül a közvilágítás kérdését megoldani a járdák és lépcsők felújítását elvégezni, valamint parkolóhelyeket kialakítani. Nyilván régóta ég Önben a vágy, hogy mindezeket elvégezze, csak az intézményfüggése miatti bíróságra járás okán nem jutott erre idő. Ahogy tudom, Ön azt állította, hogy 2014 óta, amikor is az erőműtől átvette az önkormányzat a lakótelepet, több száz millió forintot költöttek a rekonstrukcióra. Amikor azt kértük, hogy mutassa meg ennek a pénznek a nyomát, azt csak Péterfalvi Attila utasítására volt hajlandó megtenni.

Ön feltehetően egy másik-, talán szellemi fogyatékos cserebogarak által feltett,- kérésre válaszolt, amikor a város működési költségét területarányosan négyzetméterre visszaosztotta és azt adta válaszul. Készítettem néhány fotót, hogy tételesen megmutathassa, hogy melyik mennyibe került! Vannak itt sárparkolók, erős fantáziával lépcsőnek nevezhető objektumok, csatorna fedél halmazok, beton koloncokból kialakított járda imitációk, tengeralattjáróról származó lépcsőház bejárók és vaslemezek. Ezeket egyébként el is viheti magával, mert ahogy tudom Ön is Ajkára költözött és, felteszem szívesen közlekedne ilyeneken.

Egy kis ízelítő!

Várjuk a Kandóra, Polgármester úr!

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Ajka – „Okos Ház”

„Okos Ház” Ifjúsági közösségi ház létrehozása – Kulcsprojekt CLLD 2021/08/27 Elkészült az …