Kenyérbe rejtette a drogot az ajkai fiatal

0

Hirdetés

Az ajkai férfi azért vett marihuánát a budapesti dílertől, hogy azt lakóhelyén árulja.

A békásmegyeri rendőrök vasárnap délután Budapest III. kerületében, a Jós utcában igazoltattak egy gyanús férfit, aki a rendőrök láttán lehajtott fejjel és  gyorsabban kezdett sétálni. A rendőrök a 23 éves ajkai B. Dávidnál találtak is két mérleget, több mint százezer forintot, valamint 318 gramm marihuánát találtak, ami két félkilós kenyérbe volt elrejtve.

A kenyér végét levágták, belsejét kiszedték, hogy bele tudják tenni a celofánba csomagolt kábítószert. B. Dávid a gyanú szerint azért vette a marihuánát, hogy azt Ajkán és környékén árulja.

Két vekni marihuána

Egy ajkai férfi azért vásárolt marihuánát egy budapesti dílertől, hogy azt a lakóhelyén és annak környékén árulja. A békásmegyeri rendőrök mindkét férfit elfogták, és az ajkai lakosnál 318 gramm marihuánát találtak, ami két kenyérbe volt elrejtve.

A nyomozók másnap békásmegyeri lakásán elfogták a 35 éves budapesti H. Róbertet, akitől B. Dávid a marihuánát vette. A rendőrök a házkutatáskor 24,4 gramm kábítószergyanús anyagot és hetvenezer forintot foglaltak le.

A rendőrök a két férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgatták, előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Ezt már olvasta?

NŐK ELLENI ERŐSZAK MEGSZÜNTETÉSÉNEK VILÁGNAPJA

Az Ajkai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a segítségnyújtás lehetőségeiről tájékoz…