Kenyérbe rejtette a drogot az ajkai fiatal

0

Az ajkai férfi azért vett marihuánát a budapesti dílertől, hogy azt lakóhelyén árulja.

A békásmegyeri rendőrök vasárnap délután Budapest III. kerületében, a Jós utcában igazoltattak egy gyanús férfit, aki a rendőrök láttán lehajtott fejjel és  gyorsabban kezdett sétálni. A rendőrök a 23 éves ajkai B. Dávidnál találtak is két mérleget, több mint százezer forintot, valamint 318 gramm marihuánát találtak, ami két félkilós kenyérbe volt elrejtve.

A kenyér végét levágták, belsejét kiszedték, hogy bele tudják tenni a celofánba csomagolt kábítószert. B. Dávid a gyanú szerint azért vette a marihuánát, hogy azt Ajkán és környékén árulja.

Két vekni marihuána

Egy ajkai férfi azért vásárolt marihuánát egy budapesti dílertől, hogy azt a lakóhelyén és annak környékén árulja. A békásmegyeri rendőrök mindkét férfit elfogták, és az ajkai lakosnál 318 gramm marihuánát találtak, ami két kenyérbe volt elrejtve.

A nyomozók másnap békásmegyeri lakásán elfogták a 35 éves budapesti H. Róbertet, akitől B. Dávid a marihuánát vette. A rendőrök a házkutatáskor 24,4 gramm kábítószergyanús anyagot és hetvenezer forintot foglaltak le.

A rendőrök a két férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgatták, előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Ezt már olvasta?

Halottak napja hetében bármikor felkereshetjük a sírkerteket

Mindenszentek hetében nem zárják a temetőket, a hozzátartozók bármikor felkereshetik szere…