Huszonhét úszósulis érem Veszprémből

0

A Rájások ismét tizenkét aranyat szereztek

A Rája ’94 Úszóklub Ajka sportolói az Úszósuli Körverseny négyfordulós sorozat második rendezvényén szerepeltek Veszprémben. Tizenhat rájás úszó állt rajtkőre, összesen huszonhét érmet szereztek. Ebből tizenkettő arany-, tizenegy ezüst-, és négy bronzérem.

Király Dávid 50 gyorson, 50 háton, 50 mellen és 100 gyorson is remek időeredményekkel győzött, s négyszer állhatott a dobogó csúcsára; Palkovics Máté 100 gyorson, 100 háton és 100 vegyesen diadalmaskodott. Longhi Nicolas 50 gyorson, 50 háton első lett, 50 háton és 100 vegyesen a második helyen végzett. Palkovics Tamás aranyérmes 50 háton, ezüstérmes 50 gyorson és 50 mellen, 100 vegyesen pedig bronzérmes. Palkovics Adél egy aranyat gyűjtött 50 háton, 50 gyorson és 50 mellen ezüstérmes. Nyőgér Rebeka négy ezüstéremmel növelte a klub éremgyűjteményét: 100 gyorson, 100 háton, 100 mellen és 100 vegyesen végzett a második helyen. Szűcs Enikő 100 mellen és 00 vegyesen a dobogó harmadik fokára állhatott fel, szintén harmadik lett Antal Csenge 100 méter hátúszásban. Szóka Biborka 50 mellen szerzett ezüstérmet. A Palkovics Adél – Palkovics Tamás – Király Dávid – Longhi Nicolas összeállítású váltó fölényesen nyert. Így sikerült összegyűjteni a tizenkét aranyat, tizenegy ezüstöt és négy bronzot.

Biztatóak az év elején elért sikerek, reméljük, a folytatás is hasonló lesz. Két egymást követő nagy versenyen huszonnégy aranyérem a legjobb ajánlólevél a további nagy megmérettetésekre. Tehát kiváló szakmai irányítással folytatódik az édes-keserves munka, amely nélkül ezek a gyerekek már nem is éreznék teljesnek napjaikat!

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi- sport

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Búcsú egy legendás bányászkapustól – Isten veled, Dávid Sándor

Fiatalember végső búcsúja mindig tragédia. Tragédia – érthetetlen és felfoghatatlan. Nem h…