Elítélték Ajka szocialista polgármesterét

0

Schwartz Béla egy május elsejei köszöntő során először üdvözölte az anyákat, majd elmondta véleményét a politikai ellenfeleiről.

Az első fokú bíróság három rendbeli rágalmazás vétsége miatt 120 ezer forint bírságot rótt ki a polgármesterre. A Veszprémi Törvényszék részben helyben hagyta ezt az ítéletet, azzal, hogy a rágalmazás ugyan nagy nyilvánosság előtt hangzott el, de nem aljas indokból.

A közlemény szerint a polgármester 2011. május 1-jén a Bányász sporttelepen köszöntötte az édesanyákat, majd későbbi beszédében Ékes József fideszes országgyűlési képviselőre, Fülöp Zoltán és Ravasz Tibor ajkai önkormányzati képviselőre a becsület csorbítására alkalmas, gyalázkodó megjegyzéseket tett.

Schwartz Béla, Ajka polgármesterének 2011. május elsején mondott “ÜNNEPI” beszéde

Döbbenettel és szánalommal tölt el bennünket Ajka Város Polgármesterének 2011. május elsején mondott beszéde, amellyel “köszöntötte” a Munka ünnepét és az Édesanyákat. http://www.infoajka.hu/

A vádirat szerint a polgármester beszédében arra is felszólította az ajkaiakat, hogy óvakodjanak tőlük, és ha ezekkel az emberekkel találkoznak, kerüljék el őket.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Mindenszentek – Megidézzük az ajkai sportolók és sportvezetők emlékét

Mindenszentek ünnepe és halottak napja jó alkalom a hálaadásra, az emlékezésre, mindazokra…