Az Ajka-bódéi dobópályán rendezték a Bódéi Hagyományőrző Egyesület Dobó Szakosztály versenysorozatának harmadik fordulóját.

Boros Máté, a szakosztály másodéves diszkoszvetője bravúrosan szerepelt, hetedik kísérletre 41, 67 métert dobott, ezzel átlépte a negyvenméteres álomhatárt és beállította új egyéni csúcsát, amely reményt keltő eredmény a közelgő Szabadtéri Országos Bajnokságra. Máté mindent elkövet az edzéseken, hogy a nyolcas döntőbe kerülést kiharcolja a nagyszabású versenyen.

Bókony Ádám újonckorcsoportú diszkoszvető, az idei Téli Dobó Országos Bajnokság harmadik helyezettje is kitűnően szerepelt. Harminchárom méter feletti dobással felkészültségének megfelelően teljesített. Nagyon küzd, hogy a harmincöt métert mielőbb átlépje, hiszen ez az eredmény már bíztató lenne a Szabadtéri Országos Bajnokságra. Ádám rendkívül kemény munkával készül az OB-re és a Budapest Bajnokságra.

Kulics János, egykori válogatott dobó irányítja a két tehetséges sportoló felkészülését. Az ő szakmai munkája a garancia, hogy versenyzői az országos megmérettetésen is elérik céljaikat, és ezzel is öregbítik Ajka város hírnevét.

Tollár Sándor

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi- sport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

CÁPÁK KÖZÖTT IS BRAVÚROSAN SZEREPELT – Palkovics Adél két ezüst- és egy bronzérme Miskolcon

Miskolcon rendezték minap a III. Cápa Korosztályos Országos Magyar Bajnokságot a Kemény Dé…