A tempónkkal meg vagyok elégedve!

0

Interjú Juhász Csabival a szlovén raliverseny után.

Abszolút 13-ik hely, és Mitropa Cup 8. hely jutott a 33. FUCHS Velenje Rallye-n Juhász Csaba – Juhász Zsolt ralipárosnak.

Csabit kérdem a verseny után:

Az időeredményeitek elnézve szinte minden szakaszon gyorsultatok, ami jó eredmény. Te is így gondolod?
– Igen, sikerült verseny közben javítani a futómű beállításokon. Ezért gyorsultunk a délelőtt folyamán.

Viszont a Vinska Gora mumus volt a számotokra? Ott az első gyorson sok időt bent hagytatok. Mi is történt?
A 7. Gyorsaságin elszakadt a fékcső a bal hátsó keréknél. Viszonylag jól megúsztuk, neki repültünk a padkának a bal hátsó kerékkel. Eltört a felnink, de csodával határos módon nem eresztett le a gumi. A futómű viszont megsínylette a becsapódást, elhajlott. Ezután már nem volt az autó olyan gyors a kanyarokban. A következő szakaszt fék nélkül teljesítettük. Ezért volt olyan rossz az időeredmény.

A szervizben megjavította a csapat a féket, de a hátsó futóműre nem maradt idő, ezért azt csak az utolsó két szakaszra tudták rendbe tenni.

A Skrono és a Sentilj szakaszok voltak a kedvenceitek, ha jól sejtem?
– Igazából a Sentilj és a Galicija feküdt a legjobban az autónak. Sajnos a Galicija szakaszon egyszer sem tudtunk tökéletes autóval menni.

Miként értékeled a Velenje Rally-t? Voltatok abszolút kilencedikek is a versenyben. Lehetett volna jobb is?
– A tempónkkal meg vagyok elégedve, ha nincs a fék probléma, akkor abszolút 10. és Mitropa 5. vagyunk. Így most buktunk pár helyezés és kilenc bajnoki pontot. Abszolút 20. helyre estünk vissza és onnan jöttünk fel az utolsó négy szakasz alatt hét helyezést. Ebből is látszik, hogy nem mi fáradtunk el a végére. Jól sikerült a felkészülés és úgy érzem, hogy egyre gyorsabban megyünk az autóval.

Legközelebb hol találkozhatunk veled, milyen versenyen?
– A következő Mitropa futam Olaszországban lesz a Casentino Rallye. Nem fekszenek a szakaszok az autónak, de Én nagyon szeretem ezt a versenyt. Addig viszont van egy hónap nyári szünet a bajnokságban. Lesz egy futómű és gumi tesztünk az FRT és Mezey Tomi segítségével. Erről majd élőben bejelentkezünk a terveink szerint.

 

Juhász Csaba – Juhász Zsolt
Mitsubishi EVO X. – Juhász Média Kft.
33. FUCHS Velenje Rali – 2018.05.25-26.

 

Köszönjük Partnereink segítségét! Az “Infovárosok hírportál hálózat”, Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszaújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, TT Sped, Mahiti Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., West Parcel, Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V,  Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv),  Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Strong Bau Inveszt Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft., Tatár és Társa Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Vollux Rent Kft., Liliomlakókert.hu, Vollux Managment Kft., CSV Logistik, Neurofeedbackmiskolc.hu, Kelet-Metál Kft., Nyírség MÉH, ZOLGERTRANSZ Kft., 4K SHOP., Total Wagon Managment Kft., Delta Hungária Kft., Delta Magyaroszág Kft., Altis Építő Kft., Endriago Kft., Kiss Zsolt E.V., Salépker, Fire-Crew Kft., Liza Kft., Nomido Madera, Civic Partner, Hajnal és Kriszt, Web Factory, Székhelyi Kamion, Inker Bt., Pedro 2006 Bt., Simon Zoltán E.V., AG-ING Kft., Ali-Transport, Decran Kft., Rodex Kft., VÍDIA Csavarszaküzlet, Dr. Sóczó Réka egyéni ügyvéd, Private Reprezent Kft, LEL Kft., Volvid Zrt., Ferencz Racing Technology.

 – Hajósi Miklós –

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Autósport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

Csomós Mixi: Egyszer fent, egyszer lent

Csomós Mixi és Nagy Attila számára egy igazi hullámvasút lett a II. Rally Hungary. A nyíre…