WORKSHOOOOP! SLOW és FLOW!!!!

1

Mivel többen lemaradtatok a május-júniusi workshopokról és érdeklődtetek, hogy mikor lesz még hasonló lehetőség, úgy gondoltam hivatalosan is meghirdetem, hogy ITT, NÁLAM, VÁROSLŐDI MŰHELYEMBEN előzetes egyeztetés és minimum 5 fő esetén bármikor szeretettel várlak benneteket!

Mondom hogy miért jó (jobb, legjobb) : 
Mert ez a Bakony legszebb faluja és a legnyugisabb is. Valaha karthauzi szerzetesek választották otthonuknak miután megállapították, hogy a geotermikus energiák itt a legmegfelelőbbek a Kárpát-medencében, hogy áradjon a csí és aki alkotni vágyik (kerámiát, vagy karthauzi likőrt) az könnyen csatlakozhasson a flowra.
Szóval béke, szeretet, madárcsicsergés, kerámiakészítés mindig is volt Városlődön (Városlődi majolika mint nemzetközileg elismert magyar termék megvan?) ráadásul mostantól már nyitott műhely is van ha szeretnétek.
5 fős csapatoknak szerintem az ország bármely pontjáról érdemes felkerekedni (Budapesttől másfél óra kényelmesen autópályán és a megújult 8-as főúton) akár kikapcsolódási akár csapatépítési céllal ( 5 fő az pont egy tele autó) de többen is lehettek természetesen, környékbeliek, helyiek pedig ugye eleve előnyben. (Aki összerántja a csapatot azt külön megajándékozom egy türkiz tálkával   

A program és a részvételi díj a korábbiakkal azonos,15000Ft /fő mely tartalmaz egy kb. 3 órás jó hangulatú beszélgetéssel, kávézással, lazulással fűszerezett porcelános, kerámiás workshopot, ahol elkészítheted a saját első Ecce kollekciódat. (ld. mellékletben szereplő pufibögre, kanál, müzlis tálka, marokállatka, cseppentett ékszer, melyet pár héten belül készre égetve átvehetsz, vagy megegyezés esetén postázunk.)

Helyszín: 5 fő esetén a saját műhelyem/udvarom/szaletli, nagyobb létszámnál -akár délelőtti-délutáni turnusra bontva- a helyi Iglauer parkot jelölném meg csodálatos helyszínként. Itt egyébként szép és olcsó szálláshely is foglalható, www.iglauerpark.hu tehát érdemes beépíteni a nyaralásotokba, a szomszéd faluban Kislődön szuper családi program a Sobri Jóska Kalandpark www.sobrijoska.hu és a Balcsi és Káli medence is csak fél óra tőlünk (Veszprém, Kapolcs, Almádi, Füred, Tihany stb.)

Azt hiszem dióhéjban ennyi, hívjatok, írjatok, osszátok, és főleg gyertek. Minden kérdésre válaszolok, ha valami kimaradt! 

Telefon: +36 20 448 6568

Jelentkezés

WORKSHOOOOP

  • Email címed
  • Nem kötelező!
  • Te mikor szeretnél részt-venni?
Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

Fekete Istvánra emlékeztek az olvasópályázattal

A harmadik osztályosok voltak a legaktívabb résztvevői a Bogáncs gyermekkönyvtár által az …