SZEMTANÚKAT KERES A RENDŐRSÉG

0

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a 19060/316/2021. bűnügyi számon folytat nyomozást közúti veszélyeztetés bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás eddigi adatai szerint 2021. június utolsó hétvégéjén az egyik videómegosztó portálra felkerült egy videó, melyen felismerhető, hogy egy szürke színű Audi A6 típusú személygépkocsi megelőz egy motorost a 8-as számú főút 74. kilométerszelvényében, Városlőd külterületén, Veszprém irányából Ajka-Bakonygyepes irányába. A felvételből kitűnik, hogy az Audi több, vele szemben szabályosan közlekedő autóst veszélyeztet előzésével és manőverezésével.

A rendőrség várja a motor vezetőjének jelentkezését, aki a felvételt rögzítette, illetve azon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve az esettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

A szemtanú jelentkezhet az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen (Ajka, Rákóczi utca 1.) vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

  • ŐRIZETBEN AZ ÁMOKFUTÓ

    A rendőrök elfogták és előállították azt a sofőrt, aki a 8-as számú főút városlődi szakasz…
Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Belföld

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

4 ötlet a meghitt hálószoba kialakításához

Vajon hogyan lehetséges a meghitt hálószoba kialakítása? Az alábbi cikkben négy ötletet mu…