Hirdetés

Időpont: július 2-8 H-V – Helyszín: Városlőd Iglauer park

Árak: 45.000 Ft /fő/hét (alapanyag + égetések + workshopok-szakmai koordináció)

+ szállás 20.000 illetve 25.000FT/Fő/hét konyha használattól függően opcionálisan.

Étkezés igényelhető menü a parkban, vagy saját megoldásban. (Ezt -amennyiben itt alvósok vagytok, a Park felé kell rendeznetek érkezéskor a recepción.) Ez csak a távolról érkezőkre vonatkozik, természetesen helyiek, környékbeliek bejárók jelentkezését is várjuk a táborban!
Elhelyezés:2 db 9 férőhelyes szép új apartmanházban. (képek) Földszinten egy 2 emeleteságyas vagyis 4 férőhelyes helység van, emeleten pedig egy 2 és egy 3 ágyas szoba. Az egyik 2 ágyas már be is telt, tehát még 1 x 2, 2 x 3 és 2 x 4 ágyas lehetőségek vannak.
Mint már meséltem róla, onnan jött az ötlet, hogy korábbi kerámia-porcelán workshopjaimon gyakori kérdés:- Mi történik a nyers alkotásokkal a kemencenyitási pánikig?

Most ezt is kipróbálhatjátok, tehát végig csinálhatjátok a teljes folyamatot. Öntésekkel tárgykészítéssel (bögre, müzlis tálka, kanál, ékszerek) kezdünk az eső 2 napban (ez kicsit húzósabb tempó, reméljük az idő kedvez nekünk és a harmadik napra meg is száradnak a vékony falú porcelánok, hogy megkaphassák az első égetést).

Amikor az égetések zajlanak, szabad programot szervezhettek, például a közeli Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkba, Balatonra, az ajkai Kristályfürdőbe, Káli medencébe, sétálhattok a környéken, túrázhattok az erdőben, szóval számtalan izgalmas lehetőség ígérkezik.

A zsengélő égetés után bemázazzuk a tárgyakat, majd elindítjuk a mázas égetést, ennek befejeztével pedig egy vasárnap reggeli (délelőtti, kora délutáni-attól függ) kemencenyitási pánikkal zárul a tábor.
A tábor családbarát, 7-8 évesek már aktívan részt vehetnek a programokon, általában minden sikerülni szokott nekik-néha jobban mint a szülőknek.

Kicsik délutáni altatására, foglalkoztatására lehetőség van (csendes szobák, mobil gyerekágy, etetőszék, játékok. (csak bébiszitter nincs, de ha kell ezt is megoldjuk)


Jelentkezés: Írjatok egy regisztrációs emailt az etelka.meixner@gmail.com-ra jelentkezők nevével, számával elérhetőséggel, melyre azonnal válaszolok és megírom a további teendőket, vagy válaszolok a felmerülő kérdésekre. (A részvételi díj felét júniusban tudjátok rendezni, ez egy foglaló, a második részletet pedig érkezéskor.

A szállást -mint írtam- érkezéskor fogjátok fizetni az Iglauer parkban)

Porcelán tábor

No Description

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Ezt már olvasta?

NŐK ELLENI ERŐSZAK MEGSZÜNTETÉSÉNEK VILÁGNAPJA

Az Ajkai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a segítségnyújtás lehetőségeiről tájékoz…