Időpont: július 2-8 H-V – Helyszín: Városlőd Iglauer park

Árak: 45.000 Ft /fő/hét (alapanyag + égetések + workshopok-szakmai koordináció)

+ szállás 20.000 illetve 25.000FT/Fő/hét konyha használattól függően opcionálisan.

Étkezés igényelhető menü a parkban, vagy saját megoldásban. (Ezt -amennyiben itt alvósok vagytok, a Park felé kell rendeznetek érkezéskor a recepción.) Ez csak a távolról érkezőkre vonatkozik, természetesen helyiek, környékbeliek bejárók jelentkezését is várjuk a táborban!
Elhelyezés:2 db 9 férőhelyes szép új apartmanházban. (képek) Földszinten egy 2 emeleteságyas vagyis 4 férőhelyes helység van, emeleten pedig egy 2 és egy 3 ágyas szoba. Az egyik 2 ágyas már be is telt, tehát még 1 x 2, 2 x 3 és 2 x 4 ágyas lehetőségek vannak.
Mint már meséltem róla, onnan jött az ötlet, hogy korábbi kerámia-porcelán workshopjaimon gyakori kérdés:- Mi történik a nyers alkotásokkal a kemencenyitási pánikig?

Most ezt is kipróbálhatjátok, tehát végig csinálhatjátok a teljes folyamatot. Öntésekkel tárgykészítéssel (bögre, müzlis tálka, kanál, ékszerek) kezdünk az eső 2 napban (ez kicsit húzósabb tempó, reméljük az idő kedvez nekünk és a harmadik napra meg is száradnak a vékony falú porcelánok, hogy megkaphassák az első égetést).

Amikor az égetések zajlanak, szabad programot szervezhettek, például a közeli Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkba, Balatonra, az ajkai Kristályfürdőbe, Káli medencébe, sétálhattok a környéken, túrázhattok az erdőben, szóval számtalan izgalmas lehetőség ígérkezik.

A zsengélő égetés után bemázazzuk a tárgyakat, majd elindítjuk a mázas égetést, ennek befejeztével pedig egy vasárnap reggeli (délelőtti, kora délutáni-attól függ) kemencenyitási pánikkal zárul a tábor.
A tábor családbarát, 7-8 évesek már aktívan részt vehetnek a programokon, általában minden sikerülni szokott nekik-néha jobban mint a szülőknek.

Kicsik délutáni altatására, foglalkoztatására lehetőség van (csendes szobák, mobil gyerekágy, etetőszék, játékok. (csak bébiszitter nincs, de ha kell ezt is megoldjuk)


Jelentkezés: Írjatok egy regisztrációs emailt az etelka.meixner@gmail.com-ra jelentkezők nevével, számával elérhetőséggel, melyre azonnal válaszolok és megírom a további teendőket, vagy válaszolok a felmerülő kérdésekre. (A részvételi díj felét júniusban tudjátok rendezni, ez egy foglaló, a második részletet pedig érkezéskor.

A szállást -mint írtam- érkezéskor fogjátok fizetni az Iglauer parkban)

Porcelán tábor

No Description

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Mindenszentek – Megidézzük az ajkai sportolók és sportvezetők emlékét

Mindenszentek ünnepe és halottak napja jó alkalom a hálaadásra, az emlékezésre, mindazokra…