Már csak pár nap a veszprémi versenyig, nevezzenek Önök is!

0

A Közlekedik a család elnevezésű országos baleset-megelőzési vetélkedő területi fordulóját 2021. június 5-én tartják.

A Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2021. június 5-én 9-15 óra között szervezi meg az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozat megyei döntőjét a veszprémi, Külső-Kádártai úti bevásárlóközpont parkolójában.
A vetélkedőn résztvevőknek különböző közlekedéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati feladatokat kell megoldaniuk, valamint játékos, szórakoztató versenyszámok is szerepelnek a feladványok között. A megyei verseny győztes családja a 2021. augusztus 27-29. között megrendezendő országos döntőn mérheti össze tudását a többi megyei első helyezettel. Az országos verseny fődíja egy Skoda Kamiq típusú személygépkocsi.
Az országos közlekedésbiztonsági vetélkedő területi fordulóin azonban nemcsak a családokat, hanem a legeredményesebb oktatási intézményeket is díjazzák. Azok az iskolák, melyekből a legtöbb diák és családja vesz részt a megmérettetésen, a helyezéstől függően 500000, 300000 vagy 100000 forint értékű tan- és sportszerjutalomban részesülnek.
A versenyre jelentkezhetnek 2021. június 5-én 9-14 óráig a helyszínen vagy a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

EMLÉKKÉ VÁLT EGY LEGENDÁS KAPUS – Búcsú Takács Ferenctől

Szívfájdítóan ritkulnak a sorok. A nagy idők ajkai futballistái egymás után hagynak itt mi…