Lövészverseny mozgássérülteknek

0

Mozgássérültek és segítőik számára tartott lövészversenyt a Mozgássérültek Aktív Egyesülete és az Ajkai Technikai Tömegsport Egyesület szeptember 19-én a lőtéren.

A programot évek óta megszervezik, amelyre az ország távolabbi részén élő sorstársaikat is meghívják. A vírusveszély miatt az idén csak az egyesület tagjai mérték össze tudásukat.

A kispuska és légpuska mellett az íjászatot is kipróbálhatták az érdeklődők.

Az eredményeket Péntek Vendel, az ATTE elnöke ismertette.

Íjászatban Mesterházy Zsolt 41, Gunics Ildikó 38, Vida Lajosné 22 pontot gyűjtött.

Légpuskában mozgássérült nő kategóriában Péntek Andrea, Gunics Ildikó, Sipos Csilla lett a sorrend, a férfiaknál Mesterházy Zsolt, Tóth László és Kövi Zoltán. A segítőknél Dorkó Miklós lett a legeredményesebb, második helyen Vida Lajosné végzett, a harmadik Hofstetter Zsolt helyezést érte el.

Kispuska kategóriában a mozgássérülteknél Péntek Andrea, Sipos Csilla, Szita Magdolna, valamint Mesterházy Zsolt, Tóth László és Kövi Zoltán végzett az élen. A segítőknél Hofstetter Zsolt, Csekő Sándor és Tisler Anna lett a sorrend.

A Mozgássérültek Aktóv Egyesülete az ATTE jogi tagja, és megújították a megállapodást, amely szerint működik a kerekesszékes lövész szakosztály.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Ezt már olvasta?

Halottak napja hetében bármikor felkereshetjük a sírkerteket

Mindenszentek hetében nem zárják a temetőket, a hozzátartozók bármikor felkereshetik szere…