Képzőművészet, zene, házi sütemény kóstoló

0

Kilencedik alkalommal szervezi meg Dorner László alpolgármester, az Óváros és a Bányásztelep önkormányzati képviselője barátaival a Kirakat tárlatot.

Az idei évben az Ajkai Képzőművészeti Egyesület tagjainak az alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők szeptember 24-től október 8-ig. Kiállító művészek,Albertné Baptsán Éva, Gombosi Mariann, Koronczai Márti, Kotsy Ibolya, Lászlóné Horváth Éva, Horváth Zoltán, Németh Ferenc, Ozorai Sándor, Ozorai Sándorné, Papp Béla, Szücs Wagner Magdolna, Varga György, M. Mester Katalin, Várhidi Éva építész. A tárlat megnyitója szeptember 24-én, csütörtökön délután 4 órakor kezdődik a Frankel Leo utcában. A gyermekek és felnőttek számára kézműves foglalkozást tartanak. A kiállításon a „Mobilitás hét” gyermekrajzpályázat nyertes alkotásai is láthatók.

Az alkotók ajándékot kapnak. A szokásos tombolasorsolás sem marad el. A megnyitón a Bodza együttes szórakoztatja az érdeklődőket, akik az Üveggyári Nyugdíjas Klub tagjai által készített süteményeket kóstolhatják.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Ezt már olvasta?

Halottak napja hetében bármikor felkereshetjük a sírkerteket

Mindenszentek hetében nem zárják a temetőket, a hozzátartozók bármikor felkereshetik szere…