Duatlon verseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben vasárnap.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy duatlon verseny miatt 2020. szeptember 27-én, vasárnap az alábbi útlezárások lesznek érvényben Ajkán:

  • – Teljes útlezárás lesz 5 órától 21 óráig a Petőfi Sándor utcán, a Kossuth Lajos utca és a Semmelweis utca közötti szakaszon.
  • – Teljes útlezárás lesz 8 óra 15 perctől 9 óráig a Petőfi Sándor utcán, a Semmelweis utca és a Pálma utca közötti szakaszon.
  • – Teljes útlezárás lesz 9 óra 20 perctől 11 óra 20 percig a Petőfi Sándor utcán és a Szent István úton, a Semmelweis utca és a Széchenyi utca közötti szakaszon.
  • – Teljes útlezárás lesz 11 óra 55 perctől 13 óra 40 percig a Petőfi utcán és a Szent István úton, a Semmelweis utca és a Váci Mihály utca közötti szakaszon,
  • – Teljes útlezárás lesz 14 óra 15 perctől 17 óra 45 percig a Petőfi utcán és a Szent István úton, a Semmelweis utca és a 73129-es számú út közötti szakaszon.
  • – Teljes útlezárás lesz 8 óra 15 perctől 18 óra 15 percig a Deák Ferenc utcán, valamint a Gyár utcán.

A forgalomkorlátozás ideje alatt a forgalmat a környező utcákba terelik a rendőrök.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Térképek

null

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Ezt már olvasta?

Halottak napja hetében bármikor felkereshetjük a sírkerteket

Mindenszentek hetében nem zárják a temetőket, a hozzátartozók bármikor felkereshetik szere…