A filmet főként Budapesten forgatták, és több magyar színész játszik benne.

 Bemutatták New Yorkban a főként Budapesten forgatott Vörös veréb című filmet. A főhőst, Dominyikát az Oscar-díjas Jennifer Lawrence alakítja. Egy orosz kémet játszik, aki miután lebukik az amerikaiak előtt, kettős ügynök lesz, és leginkább a testével csábítja el a célpontokat.

TARTALOM

A kémek nem válogatnak az eszközökben. Egy titkos ügynök nemcsak pisztolyokkal, késekkel, mérgekkel és poloskákkal bánik tökéletesen. Ha kell, a teste lesz a fegyvere.
Dominika Jegorova (Jennifer Lawrence) az orosz titkosszolgálat egyik legjobbja. És ahhoz, hogy a cége titkokat szedjen ki a CIA magas rangú emberéből (Joel Edgerton), akinek a fejében ott van az Oroszországban működő amerikai ügynökök listája, csak egy eszközt használhat: el kell csábítania.
Az akció jól indul, de azután hiba csúszik a számításba. A két ügynök életre-halálra menő játékba kezd: az átverések, hazugságok, fenyegetések csak a kezdetet jelentik – a ráadás a tiltott szenvedély.
A világsikerré vált kémregény alapján készült film csupa feszültség és átverés és erotika – két világhírű színész előadásában.
A rendező Az éhezők viadala több része és a Legenda vagyok forgatását irányította – pontosan tudja, mitől lesz elképesztően izgalmas egy film.


Vörös veréb – Ajkai Mozi

Premier filmek Ajkán, az Ajkai moziban. Minőségi szórakozás kellemes környezetben. Internetes jegyvásárlási lehetőség.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Ajka – „Okos Ház”

„Okos Ház” Ifjúsági közösségi ház létrehozása – Kulcsprojekt CLLD 2021/08/27 Elkészült az …