Akik túllátnak a kutyán és a macskán

0

Amilyen változatos külsővel rendelkezünk mi emberek, olyan változatos az ízlésünk is. Ez még a háziállatok tartása terén is pontosan így van.

Nem lepünk meg azzal senkit, ha kijelentjük, hogy a legkedveltebb és legáltalánosabb házi kedvencek a kutya és a macska. Háziasított formában régóta jelen vannak az ember mellett. De nem mindenki elégszik meg velük. Nem feltétlenül csak a másoktól való különbözőség hajthat valakit afelé, hogy más háziállatban gondolkodjon. A kis rágcsálók, a madarak, a halak is kedveltek, de egészen másban is megláthatják a szépséget. 

Mondjuk egy különleges kétéltűben. Az axolotl egy furcsa, mégis megkapó külsejű élőlény, amely megjelenésén túl képességében is elképesztő. Amelyik testrészét elveszíti, azt képes visszanöveszteni.

Annak ellenére, hogy a legtöbben irtóznak a pókoktól, mások szívesen tartják otthonukban, terráriumban. Egy tarantuláról nem tudod elképzelni, hogy hű társad legyen? Nos, ezzel nem vagy egyedül, de van, aki igen.

Ugye, hogy mennyire másképp gondolkodunk az ideális háziállatról? Pedig ez még csak a kezdet. A többi extrém házikedvencért kattints IDE!

További izgalmas témákért látogass el a Coloré oldalára!

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Színes - Érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

A hűtővitrin használatának előnyei a vendéglátásban

Meglátni és megkívánni! Hűtővitrin vásárlása okos döntés a vendéglátásban! Ha jól bemutato…