Ajka – A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

2

Idén először ítélik oda a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat hét orvos számára, a közönség szavazatai alapján. Nyugat-Magyarországon összesen három szakember nyerheti el ezt az elismerést, a jelöltek között pedig két ajkai orvosnő nevével is találkozhat a nagyközönség.

Dr. Nagy Marianna ideggyógyász, illetve Dr. Neményi Ildikó gyermekgyógyász-pulmonológus, akik a Magyar Imre Kórházban végzik gyógyító tevékenységüket, és akikre méltán lehetünk büszkék.

Ahhoz azonban, hogy jelölésüket helyezésre tudják váltani, szükség van az Önök szavazatára is, hiszen rendkívül erős mezőnyben kell helyt állniuk. A szavazás március 30-ig tart, eddig támogathatják az Önök által érdemesnek tartott szakembert.

Fontos, hogy egy e-mail címről, csak egy szavazat adható le, amely az e-mailben kapott megerősítő linkre kattintva válik érvényessé. A rendszer aktuális túlterheltsége miatt – különös tekintettel az esti órákra – előfordulhat, hogy a weboldal nem elérhető, ebben az esetben kérjük, hogy egy másik időpontban kíséreljék meg újra a szavazást!

Szavazataikat az alábbi weboldalon adhatják le:

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj szavazás

Szavazatával Ön is köszönetet mondhat azoknak az orvosoknak, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Helyi Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

ISTEN VELED „CERUZA”! Búcsú Kovács Józseftől

Azt a döbbenetes tényt, hogy egyik napról a másikra itt hagyott bennünket, az első pillana…