Uszály ütközött motorcsónakkal a Dunán, egy ember eltűnt

0

Uszály ütközött össze motorcsónakkal a Dunán Százhalombatta, illetve Tököl térségében vasárnap délután, egy gyermeket kimentettek, egy ember elmerült a vízben, még keresik – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Bartha Károly elmondta: eddig tisztázatlan okból ütközött össze a csatornahajó, amely egy bárkát tolt maga előtt és a motorcsónak. Vezetője, egy 71 éves érdi férfi elmerült, a rendőrség a polgárőrség és a katasztrófavédelem bevonásával, négy hajóval, valamint a parton is keresi. A motorcsónak utasa, egy hatéves kisfiú, az eltűnt férfi unokája nem sérült meg a balesetben, őt kimentették.

Tököl, 2017. augusztus 6.
Motorcsónakot a Pest megyei Tökölön, a Duna partján 2017. augusztus 6-án. A motorcsónak egy uszállyal ütközött, amely egy bárkát tolt maga előtt. A kishajó vezetője, egy 71 éves érdi férfi elmerült, unokája, egy hatéves kisfiú, nem sérült meg a balesetben, őt kimentették.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A baleset a Duna 1625-ös folyamkilométerénél, a főágon, az érdi oldalon történt.
A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vízi közlekedés veszélyeztetése miatt indít büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen – közölte a sajtóügyeletes.

 

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Belföld

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

Távol álltak egymástól a munkaadói és a munkavállalói oldal javaslatai a bértárgyaláson

Távol álltak egymástól a munkaadói és a munkavállalói oldal javaslatai: míg előbbiek a jel…