Pihentető kikapcsolódás a közeli Hévízen

0

Hévíz leginkább a gyógyvizes taváról, a Hévízi-tóról híres, ami Európa legnagyobb melegvizes gyógyhatású tava. A Hotel Palace Hévíz viszont a tótól mindössze 200 méterre található, érdemes tehát eltölteni itt néhány napot.

 Hévíz és Ajka távolsága autóval mindössze 1 óra, érdemes tehát legalább egy hétvégére ellátogatni egy pihentető kikapcsolódásra.

A négycsillagos Hotel Palace Hévíz számos csomagajánlattal, szolgáltatással és wellness kényeztetéssel várja a vendégeket.

A csomagajánlatok között szerepel például a Palace Wellness Élmények nevet viselő ajánlat, amely 3 éjszakai szállást foglal magában félpanziós ellátással, a wellness szolgáltatások használatát, valamint egy darab tójegyet is biztosít minden főnek. Ezen felül a csomag tartalmaz még a hölgyeknek egy fej- és nyakmasszázst, a férfiaknak pedig egy hátmasszázst is.

A Wellness szolgáltatások közé tartozik a szállodai élményfürdő, a jakuzzi, a gőzkabin használata, valamint több szauna is rendelkezésünkre áll, mint például a bio aroma és a finn szauna.

A szálloda kihasználva a Hévízi-tó közelségét és gyógyvizét, gyógyászati centrumot is üzemeltet, ahol tradicionális hévízi kezeléseket kínál a különböző mozgásszervi betegségek megszüntetésére, enyhítésére. Ilyenek például a gyógymasszázs, elektroterápia, iszappakolás, hidroterápia, különböző masszázsok és egyéb, orvos által felírt gyógykezelések.

Hévízre ellátogatva és a Hotel Palace-ban megszállva valóban a nyugalom szigetére csöppenünk, hiszen a szálloda a különböző gyógy- és wellness szolgáltatások mellett az úgynevezett CARAT szépségklinikát is üzemelteti, ahol szintén szívesen várják a hotel vendégeit.

A klinikán részesei lehetünk Magyarország első és egyetlen biológiai bőrfiatalító koncepciójának, az úgynevezett Pascaud Anti-Ageing Koncepciónak. A módszer a bőr öregedésének minden látható jelét természetes úton kezeli, érdemes tehát kipróbálni ezt az innovatív technikát.

Ezen kívül különböző szalonkezelések, lézeres lifting és feszesítés, mezoterápia és biológiai ránckorrekció is a rendelkezésünkre állnak, valamint egy fodrászat is működik a hotelben, ha friss hajat szeretnénk magunknak a wellness-pihenés alkalmával.

Érdemes tehát ellátogatni Hévízre, ahol a Hotel mellett a Hévízi-tóra és a városba is érdemes ellátogatni, akár egy kisebb kirándulásra indulva egy szép őszi napon. A Hévízi-tóban egyébként télen is nyugodtan relaxálhatunk, hiszen termálvizének köszönhetően a hideg évszakban is tartja a 24-26 fokot.

  • Fesztivállal indul a versenyszezon!

    A bosszantóan hosszúra nyúlt kényszerű várakozás után, Ausztriában kezdheti meg a 2020-az …
  • Apa és fia egy raliautóban

    Két év kihagyás után jó volt újra látni Vadkutyát azaz Nedecki Lászlót az Integra Group Ra…
  • Az első gyorsot behúztuk

    Az első gyorsot megnyerték Dudás Gergőék, aztán sokáig harmadik helyen voltak. …
Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Életmód

Ezt már olvasta?

Mondunk 5 okot, hogy miért jó és hasznos a falmatrica

Amikor már majdnem elkészült a lakásunk, kicsit fel is lélegezhetünk, hiszen lassan a végé…