Kedves Vendég!

Azt gondolhatja, hogy ez a hely a világ végén van, pedig mi úgy éljük meg, hogy ez itt a világ közepe. Lajoskomárom, Budapesttől 1 órányi autóútra, (M7 autópályától kb. 20 percre), Siófoktól déli irányban 25 km-re fekvő fejér megyei település, melynek 40 hektáros szőlőterületén, a Fülöp-hegy lábánál található a PÁSKOM VENDÉGHÁZ.
A 4 lakrész és a 6 kétágyas szoba 25-28 fő részére nyújt kényelmes szállást, a 40 főt befogadó étterem és a 16 fős tárgyalóterem pedig alkalmas kisebb rendezvényekre, különleges esküvők, családi események meghitt pillanataira. A vendégek pihenését szolgálja továbbá az 1 Ha-os park, a 
dísztó és úszómedence és a különleges wellness szolgáltatásokat nyújtó szaunaház.

A hely a hagyomány és modernitás ötvözése, a lajoskomáromi szőlőhegyhez, természethez, a faluhoz való ragaszkodás eredménye, mely  gasztronómiai érdekességekkel párosul.
Harmonikusan koncentrálódik a múlt és jelen kézműveseinek gondos munkája a kőben, fában, szövetben és az ételekben.

A nyugalmat és békességet árasztó környezet feltöltődést jelent a ma világában.

Szeretettel várom Önöket! Mosberger Mihály

Milyen helyre vágysz?
Mi az elvonulós, nyújtózós, csendes, idilli, beszélgetős, feltöltődős, finomat falatozós időtöltést ajánljuk. Új élményként a hazai táj felfedezésével meghitt pillanatokat.
A mediterrán hangulatú kert, a nyugalmat árasztó környezet, a dísztó és úszómedence kiváló tere az ellazulásnak, pihenésnek.
Mindehhez kényelmes szállást, finom reggelit kínálunk. ÉBREDJ NÁLUNK!
Várunk szeretettel, legyél vendégünk!

Persze, ha barátokkal érkeznél a buli sem kizárt. Alkalmas erre a szőlőhegyen található pinceéttermünk!

A Páskom Vendégház gasztronómiai élményt is szeretne nyújtani Önnek. Ebben segítsége a Stílusos Vidéki Éttermiség alapítója Rupprecht Lászlós séf és Ambrózi Aladár séf. A vendéglátás alapjait – a 18 éve létrehozott és a 100 legjobb vendéglátóhely közé is beválasztott – Eresz Étterem és Mosberger Pince Étterem adja. A hely és a környezet egyfajta speciális vendéglátást igényel, ahol fontos szerepet tölt be az alapanyagok tisztelete. Ötvözni kívánjuk a tradíciót az új modernebb technológiákkal. Egy személyre szabott vendéglátást szeretnénk kialakítani, ahol akár a szállóvendégek által kedvelt ételeket is beépítjük kínálatunkba a vendégek ittléte alatt.

Mosberger pince étterem

A Páskom Vendégház gasztronómiai élményt is szeretne nyújtani Önnek. Ebben segítsége a Stílusos Vidéki Éttermiség alapítója Rupprecht Lászlós séf és Ambrózi Aladár séf. A vendéglátás alapjait – a 18 éve létrehozott és a 100 legjobb vendéglátóhely közé is beválasztott – Eresz Étterem és Mosberger Pince Étterem adja.

Üzleti filozófiánk és adottságaink okán Vendégházunk felnőttbarát hely. Számunkra elsődleges a csend és nyugalom biztosítása a felnőtt vendégek számára. Vízi létesítményeink, wellness részlegünk gyermekek számára felügyelet nélkül veszélyesek, ezért használatuk 14 év alatt szülői felügyelet mellett és korlátozottan a vendégházzal történő egyeztetéssel lehetséges (Email: info@paskom.hu). Tisztelettel kérjük megértésüket!

Páskom Cottage – Szobák, foglalás

Esküvő a Páskomban

Mivel tud a PÁSKOM COTTAGE hozzájárulni a felemelő pillanatokhoz?

Bensőséges hangulatú, kis létszámú, családias esküvői helyszín vagyunk.
Éttermünk 40- (max.) 50 fős násznépnek tud helyet biztosítani és 25-28 főt tud elszállásolni (6 db 2 ágyas szobában és 3 db 3-4 ágyas, 1 db 4 ágyas lakrészben). Az étterem üveg portál részei elhúzhatók, így a terasszal, kerttel egybe kapcsolható. Közel 1 Ha-os parkunk ideális helyszín a polgári szertartás helyszínének, fotózáshoz. Esküvői szertartás esetén a helyi anyakönyvvezetővel előzetes egyeztetés szükséges.

Időpont kiválasztása

A Páskom esküvői rendezvényt  július és augusztus hónapra nem vállal; ezért a szóba jöhető tavaszi – nyári, kora őszi időszak 2018. évben is május, június és szeptember hónapok; de egy romantikus kora tavaszi vagy téli esküvő bonyolításában is rendelkezésre állunk. A konkrét időpont meghatározásához – a ház foglaltsága tekintetében – egyeztetés szükséges. A Minimum foglalandó éjszakák száma esküvő estén 2 éjszaka/teljes vendégház. A szálláshely árakról a www.paskom.hu oldalon lévő árjegyzékből tájékozódhatnak. Az árak a reggelit, létesítményeink és a wellness rész korlátlan használatát tartalmazzák.
További szállás lehetőség a településen magán szálláshelyen, illetve Külsősáripusztán (kb. 3km a vendégháztól) van.

Személyes egyeztetés

A részletek kidolgozásához elengedhetetlen egy személyes beszélgetés. Az étel és italsor meghatározása az események, időpontok összehangolása ezt szükségessé teszi. Ezt követően készítjük el konkrét, személyre/eseményre szabott ajánlatunkat.

Tudjuk, hogy az esemény költségvetésének összeállítása a jó tervezésnél igen fontos szempont. Kérje tájékoztató ajánlatunkat az info@paskom.hu címen.

Remélem felkeltettük érdeklődésüket és egy személyes találkozó alkalmával részleteiben is tárgyalhatunk konkrét ajánlattételről vagy mielőbb találkozunk a Páskom Cottage-ben!

Niki & Peti – Amilla Films

Esküvői filmek | Wedding Films További információ | More information http://amillafilms.com info@amillafilms.com Helyszín: Páskom COTTAGE http://paskom.hu Follow us: facebook.com/amillafilms instagram.com/amillafilms vimeo.com/amillafilms

Páskom Cottage – Szobák, foglalás

 

Ön is szeretne a CÉGINFÓBAN megjelenni?

Itt megteheti!

Vélemények
Személyzet
Szobák/lakosztály
Vendéglátás
Konyha
Összefoglalás
100 %
Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Céginfo

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Horváth Horgászcikk – FLEXI BAIT- Lebegő gumicsalik

Flexi Bait! Keresd az eredetit megújult csomagolásban! Akasztófüllel ellátott, Lebegő, íze…