Mindenkire figyelnek

0

A devecseri rendőrök megtalálták az ismeretlen helyre távozó nőt, Balatonfőkajáron a kihűlés veszélye miatt helyeztek biztonságba egy férfit a balatonalmádi járőrök.

A Devecseri Rendőrőrsre tett bejelentést 2018. február 27-én 18 óra körül egy helyi férfi, hogy 55 éves felesége a délelőtt folyamán gyalogosan ismeretlen helyre távozott, és telefonján nem érhető el. A rendőrök azonnal az eltűnt személy keresésébe kezdtek, akit a bejelentést követő fél órán belül a Kerta külterületén található vasútállomás várótermében találtak meg átázott, vizes ruhában. A járőrök betakarták és meleg teával kínálták az asszonyt, majd a Devecseri Rendőrőrsre szállították, és átadták a családjának.

Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonkenesei rendőrök a hideg időjárásra való tekintettel rendszeresen ellenőrzik a nehéz körülmények között élő embereket. Balatonfőkajáron, az egyik utcában egy földön fekvő férfinak segítettek a járőrök 2018. február 27-én délben. A 47 éves fedél nélküli személyen már a kihűlés jelei mutatkoztak. A járőrök betakarták, meleg teával kínálták, és közben felvették a kapcsolatot a krízis ellátást szolgáló szervezettel, akik egy várpalotai menedékhelyre szállították a segítségre szorulót.

Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
  • „Ovijárat”

    Az Ajkai Rendőrkapitányság idén tavasszal is megszervezte a biztonságos közlekedésre nevel…
  • Forgalomkorlátozás ajkán

    A IV. Ajkai Duatlon verseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben vasárnap. …
  • Toborzás Ajkán

    A rendőrök továbbra is várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket. …
Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Belföld

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

Koronavírus – Operatív törzs: több vendéglátóhely szándékosan szegi meg a szabályokat

Még mindig vannak olyan vendéglátóhelyek, ahol a tulajdonosok szándékosan megszegik a véde…