Melyek a legjobb sport témájú online nyerőgépek?

0

A sporttémájú nyerőgépek olyan online játékok, amelyek egy adott sportág köré épülnek. És bár a futballtéma kétségtelenül a sztár a sportos nyerőgépek között, nem kell mélyre ásnunk, hogy kosárlabda, lóverseny, birkózás, rögbi vagy akár krikett témájú játékokat találjunk.

A online kaszinó játékosok körében nagy népszerűségnek örvendenek a bokszra épülő nyerőgépek is, mint például a Rocky, a kisstílű bokszolóból lett nehézsúlyú bajnok által ihletett nyerőgép, vagy akár a híres nehézsúlyú Mike Tyson által inspirált játékok. Aztán van néhány zseniális téli sportok ihlette nyerőgép, amelyek a jégkorong, a síelés és a síugró játékok alapján készültek.

Miért érdemes sportos nyerőgépes játékokkal játszani?

Az egyik legjobb dolog a sport nyerőgépekben az, hogy nem csak a sportrajongóknak szólnak. Nem kell ismerned az offside szabályt vagy a krikett futások pontozásának módját ahhoz, hogy játszhass! De itt van, amit szakértő nyerőgépes csapatunk mond arról, hogy miért érdemes sport nyerőgépekkel játszani:

  • A sportnyerőgépek széles választéka létezik. A focitól kezdve a birkózáson át a kalandsportokig minden játékosnak van témája.
  • A sportnyerőgépek egy hatalmas, nézőkkel teli stadionba vagy birkózóarénába repítenek, és szurkolnak neked, amikor gólt lősz vagy a legtöbb ütést viszed be egy bokszmeccs során.
  • A sporttémájú nyerőgépek alapulhatnak valós és kitalált sportlegendákon vagy olyan izgalmas sporteseményeken, mint a FIFA világbajnokság.
  • Sok sporttémájú nyerőgép szikrázó bónuszfunkciókkal, nyereményfokozókkal és kiváló kifizetésekkel rendelkezik.
  • A sportos nyerőgépek könnyen érthetőek és játszhatóak, nem igényelnek különleges készségeket vagy egy adott sportágban való jártasságot.
  • A legtöbb ilyen nyerőgép mobilbarát, lehetővé téve, hogy bármikor csatlakozhass az okostelefonodon.

Legjobban értékelt online sportnyerőgépek 2022

A legjobb sportos nyerőgépekből válogattunk össze néhányat, amelyek témája a futball, a lóverseny, a szumó birkózás, a kutyaverseny, a jégkorong és még a horgászat is, és amelyek mindegyikével azonnal játszhatsz.

Football Star Deluxe

A Football Star Deluxe nyerőgép a nagy sikerű Football Star folytatása, a Football Star Deluxe nyerőgép néhány kiváló fő statisztikával, gördülő tárcsákkal, feltűnő wildsokkal, ingyenes pörgetésekkel és szorzókkal rendelkezik. Míg a gördülő tárcsák több nyerő kombinációt tesznek lehetővé, addig a játék az ingyenes pörgetések funkcióról szól, ahol 12 ingyenes pörgetést ragadhatsz meg. Minden egyes nyerő pörgetés egyre növekvő szorzókat biztosít, 2x-től egészen 8x-ig, ami következésképpen a főnyeremény – a téted 3 200-szorosa – felé vezet.

Scudamore’s Super Stakes

Ha szereted a lóversenyeket, a Scudamore’s Super Stakes nyerőgép remek választás. A nyolcszoros bajnok zsoké, Peter Scudamore versenyei alapján készült nyerőgép mellékfogadásokkal, véletlenszerű wildokkal, ingyenes pörgetések szorzóival és hatalmas nyereményekkel dobogtatja meg a szívedet. Az ingyenes pörgetések bónuszjátékának legjobb része ebben a lóverseny nyerőgépben az, hogy a tárcsák 5×3-as, 20 nyerővonallal rendelkező tárcsákból 5×4-es, 32 nyerővonallal rendelkező felállássá alakulnak át. Ráadásul választhatsz egy lovat, amely a téted 5000-szeresével járó fődíjért vágtathat a dicsőségbe.

All Win FC

Nem csak a nyeremények vonzzák a játékosokat az All Win FC, a Microgaming sport témájú online nyerőgépének játékához. Az izgalmas, magas kockázatú játékmenet és a szórakoztató bónuszfunkciók széles listája itt is a háló hátulját fogja megdobni.Mielőtt azonban diadalmaskodhatnál, aktiválnod kell az ingyenes pörgetési kört, amely a játékban rejlő legjobb lehetőségek kibontakoztatásának kulcsfontosságú funkciója. Az ingyenes pörgetések fordulójában a vad szimbólumok nemcsak úgy bővülnek, hogy kitöltik az egész tárcsát, és extra ingyenes pörgetéseket adnak, hanem szimbólumfrissítéseket is kiválthatnak. Ez egy szórakoztató focis nyerőgép az alacsony, 500-szoros maximális nyeremény ellenére is.

Wildhound Derby

A Wildhound Derby lóverseny nyerőgép sima grafikával és szórakoztató játékmenettel invitál a kutyák közé néhány komoly agárverseny ihlette futamra. De a megfelelő kutyát kell kiválasztanod az 5. tárcsán, hogy megnyerd magadnak a téted 15 000-szeresének maximális nyereményét. A nyerő kopó kiválasztásához aktiváld az ingyenes pörgetések funkciót, amely során a Winner’s Wheel is beindulhat. A kerék legjobb része, hogy az összes ingyenes pörgetéses nyereményedet akár hihetetlenül 15-szörösére is megsokszorozhatja.

Super Sumo

Nem kell profi rikishinek lenned ahhoz, hogy a Fantasma Super Sumo online nyerőgépén a kiszorítsd az ellenfeled a ringből. A hagyományos japán szumó birkózó sporton alapuló, humoros szumó nyerőgép egy érzelmi hullámvasútra visz, ahol mind az 5 karakter különböző érzelmeket jelenít meg. Vigyázz a vidám wild szimbólumra, amely a tárcsákon csóválja a csizmáját. Az itt megjelenő vad szimbólumok aktiválhatják a vad respin funkciót, ami egy velük teli képernyőt eredményezhet, és komolyan nagy nyereményeket hozhat.

The Champions

A Pragmatic Play The Champions online nyerőgép nem a szokásos sporttémájú nyerőgép, így készülj fel egy kis egyedülálló focis akcióra.

A fő hangsúly itt a Momentum progresszív játékon van, ahol gólokat szerezhetsz a tárcsák helyének manuális kiválasztásával. A menő dolog az, hogy minden egyes pörgetés után megváltoztathatod a helyet. Ráadásul minden alkalommal, amikor gólt lősz ebben a focis nyerőgépben, megnöveled a nyeremény szorzóját, akár a fantasztikus 20-szorosra is a legmagasabb szinten. A büntetőlövések egy újabb izgalmas funkció, amellyel akár 100-szoros tétet is nyerhetsz, ha 5-ből 5 büntetőgólt lősz.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Kaszinó

Vélemény, hozzászólás?