Már vár a nyár! – Gyerektáborok jövőre is

0

Szórakoztat, kikapcsol, élményekkel tölt fel, miközben hasznos ismereteket is ad – mindezt együtt jelenti egy jó nyári tábor.

A szülők – főleg, amíg még kicsi – nehéz szívvel engedik el maguk mellől a csimotát. Számtalan aggasztó kérdés merülhet fel: biztonságban lesz? Jól fogja érezni magát? Nem lesz magányos? Ám ha egy igényes, megbízható tábort választunk, amely már bizonyított, semmi okunk az aggodalomra.

A színes foglalkozások és a folyamatos aktív szereplés megköveteli, hogy a gyerekek képesek legyenek alkalmazkodni és együttműködni másokkal. Így fejlődik a problémamegoldó képességük, miközben ismerkednek, és akár életre szóló barátságokat is köthetnek. Érdemes évente legalább egyszer eljuttatni a gyerkőcöt egy olyan táborba, amely mindezt az élményt megadja számára.

A PEOPLE TEAM már 1991 óta szervez táborokat, és folyamatosan azon dolgozik, hogy a 7–17 éves korosztály számára a lehető legizgalmasabb nyári programokat biztosítsa. A csapat már több mint száz turnust lebonyolított, és a paletta minden évben tovább színesedik. Folyamatosan szélesítik a kínálatot, és lehetővé teszik, hogy bármi is érdekel egy gyereket, lehetőleg megtalálja a számára szimpatikus témát.

Érdemes időben áttekinteni a nyári tábor kínálatot, hogy amikor a szünidőt megelőző napon felkerül a VAKÁCIÓ! V betűje is a táblára, a gyerek izgatottan kérdezhesse: „Mikor kezdődik már, mikor indulhatok?”.

  • World Premiere 2020

    Kedves versenyzők, szurkolók, sportbarátok! …
  • Fesztivállal indul a versenyszezon!

    A bosszantóan hosszúra nyúlt kényszerű várakozás után, Ausztriában kezdheti meg a 2020-az …
  • Apa és fia egy raliautóban

    Két év kihagyás után jó volt újra látni Vadkutyát azaz Nedecki Lászlót az Integra Group Ra…
Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Életmód

Ezt már olvasta?

Mondunk 5 okot, hogy miért jó és hasznos a falmatrica

Amikor már majdnem elkészült a lakásunk, kicsit fel is lélegezhetünk, hiszen lassan a végé…