Már vár a nyár! – Gyerektáborok jövőre is

0

Szórakoztat, kikapcsol, élményekkel tölt fel, miközben hasznos ismereteket is ad – mindezt együtt jelenti egy jó nyári tábor.

A szülők – főleg, amíg még kicsi – nehéz szívvel engedik el maguk mellől a csimotát. Számtalan aggasztó kérdés merülhet fel: biztonságban lesz? Jól fogja érezni magát? Nem lesz magányos? Ám ha egy igényes, megbízható tábort választunk, amely már bizonyított, semmi okunk az aggodalomra.

A színes foglalkozások és a folyamatos aktív szereplés megköveteli, hogy a gyerekek képesek legyenek alkalmazkodni és együttműködni másokkal. Így fejlődik a problémamegoldó képességük, miközben ismerkednek, és akár életre szóló barátságokat is köthetnek. Érdemes évente legalább egyszer eljuttatni a gyerkőcöt egy olyan táborba, amely mindezt az élményt megadja számára.

A PEOPLE TEAM már 1991 óta szervez táborokat, és folyamatosan azon dolgozik, hogy a 7–17 éves korosztály számára a lehető legizgalmasabb nyári programokat biztosítsa. A csapat már több mint száz turnust lebonyolított, és a paletta minden évben tovább színesedik. Folyamatosan szélesítik a kínálatot, és lehetővé teszik, hogy bármi is érdekel egy gyereket, lehetőleg megtalálja a számára szimpatikus témát.

Érdemes időben áttekinteni a nyári tábor kínálatot, hogy amikor a szünidőt megelőző napon felkerül a VAKÁCIÓ! V betűje is a táblára, a gyerek izgatottan kérdezhesse: „Mikor kezdődik már, mikor indulhatok?”.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Életmód

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

A dinoszauruszok szociális viselkedését vizsgálták magyar paleontológusok

A Magyar Természettudományi Múzeum, MTA-ELTE-MTM Paleontológiai Kutatócsoport és az ELTE T…