Legszebb karácsonyok

0

A közhiedelem azt tartja, a legszebb karácsonyok az embereknek gyermekkorukra esnek, mármint kisgyermekkorukra. Ez meglehet, igaz is, nagyon sokan így voltunk ezzel.

S amikor apró ajándékainkat gyűjtögetve készülünk az ünnepre, régi karácsonyok hangulatai idéződnek fel bennünk, amikor még nekünk tartogatták a meglepetéseket, amikor még mi kaptuk a több ajándékot. Rettenetes izgalommal vártuk a kiscsengő hangját, amikor beszabadulva a szobába rávetettük magunkat az ajándékokra. S amikor már felnőtt korba léptünk, úgy éreztük, ilyen karácsonyaink nem lesznek. S amikor jöttek az újabb karácsonyok, amikor már a gyermekeink várták először a csengő hangját, hogy beszabadulva ők is rávethessék magukat az ajándékokra. Ekkor jöttünk rá, hogy ezek sokkal de sokkal szebb karácsonyok így. Aztán a gyermekeink szépen felnőttek, akkor gondoltuk, ennél szebb karácsonyok már nem lesznek, amikor a gyerekek is ott vannak, és ők örülnek elsősorban.

És most nagyon sokan vagyunk, akiknek a karácsonyok úgy kezdődnek, hogy a csengő hangját az unokák várják. Azt hiszem, ezek a legszebb karácsonyok!

Ezért legyen szép a mostani karácsony is! Tegyük mi széppé!!!

Tollár Sándor

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Belföld

Vélemény, hozzászólás?

Ezt már olvasta?

Mik a bandázs zsinórok és mire használhatóak?

A bandázs zsinórok, más néven szövetzsinórok, sokoldalú eszközök, amelyek számos területen…