Juhász Péter: A Kubatov-listát bővíti az újabb hazug konzultációval a Fidesz

0

Nem indíthat több nemzeti hazugságkampányt Orbán Viktor!

Velencén a Fidesz háromnapos frakcióülésén Orbán Viktor azt mondta, hogy ma nincs fontosabb számára, mint “a Soros-terv elleni küzdelem”, ezért nemzeti konzultációt indítanak róla.
A Fidesz-kormány azért indítja egyik konzultációt a másik után, hogy a választások előtt ezekkel az adatgyűjtő ívekkel frissítsék, bővítsék a Kubatov-listát. A nemzeti konzultáció pénzkidobás, kizárólag hamis propaganda célokat szolgál, a Fidesz-kormány közpénzből hazudik a magyar polgároknak és manipulálja őket.
A Fidesz-KDNP-nek azonnal abba kell hagynia a Kubatov-lista bővítését, nem indíthat több pazarló hazugságkonzultációt! Orbán Viktor ennek árát, körülbelül egymilliárd forintot az egészségügyi rendszer rendbetételére fordítsa!
Agyrém, amit a Fidesz művel. A kormánypárt újabb nemzeti konzultációja nem is érdemel több szót, sokkal hasznosabb arról beszélni, hogy az Együtt szeptember 16-án, szombaton ismertetiválasztási programját, melyben bemutatjuk, hogyan teremtenénk együttműködő, boldog, gyarapodó országot hazánkból.

Juhász Péter (OS)

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés 2018-as Választás

Ezt már olvasta?

Origo: a Kúria szándékosan érvényteleníthetett a Fidesz-KDNP kárára levélszavazatokat

Egyre biztosabb, hogy szándékosan érvénytelenítette a Kúria a sérült vagy saját címzésű bo…