2017 október 21-én Magyarország első Spartan Beast versenye Eplényben a Bringarénában.

SPARTAN RACE EGY TEREPVERSENY, AZ IGAZÁN KEMÉNY ÉS BELEVALÓ EMBEREKNEK! ISMERKEDJ MEG VELE!

Hallottál már a Spartan Race-ről? Amerikai színvonalakban az 5 legkeményebb akadályversenyek között tartják számon, és végre hazánkban is egyre szélesebb körben ismerik.

Mit is jelent a Spartan Race?

Kemény állóképességi versenysorozat, amit a legelvetemültebb ultra-maratonisták hoztak létre 2010-ben. Elsőre nem is gondolnád, de nők körében is nagyon népszerű sportról van szó. Egy biztos, nem kislányoknak való!

Spartan race terepverseny

Ki az aki sikeres lehet ebben a sportban?

A legnagyobb elhivatottsággal rendelkező nők és férfiak egyaránt. Azok, akik szeretik a kihívásokat, folyamatosan próbára akarják tenni testüket és szellemüket egyaránt, valamint állandó pörgésben érzik jól magukat.

A Spartan Beast verseny: A három verseny közül ez a legnehezebb. A Beast verseny nem csupán az állóképességed, a kitartásod és harcosságod teszi próbára, de az elmédet is! A 19-22 km-t is meghaladó távot több, mint 30 Jellegzetes Spártai Akadály nehezíti. Ahhoz, hogy a Spártai TRIFECTA Törzs dicsőséges tagjává válhass, ezt a kihívást kell utoljára teljesítened. Ez nem lesz könnyű, de célegyenesben átvett medál hihetetlenül fantasztikus érzés!

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Belföld

Ezt már olvasta?

Koronavírus – Péntektől kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken is

Péntektől kötelező lesz a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeke…