MIÉRT JOBB MA AZ ONLINE HIRDETÉS?

Az online világ rendkívül összetett, sokszorosan heterogén szerkezete miatt könnyen beleveszhetsz a tömegbe. Ahhoz, hogy kitűnj a sokadalomból, jelezned kell, hogy LÉTEZEL. De hogyan találjanak meg a felhasználók? Erre szolgálnak az online hirdetések…

De hogy miért is jobb az online hirdetés, azt az alábbiakban olvashatod!

Az online világ online eszközöket igényel elsősorban, hiszen az internetet bújó felhasználók korántsem a tévéből fognak értesülni a te netes jelenlétedről – hacsak nem szponzorálsz több millió forintért egy televíziós reklám-hadjáratot.

Olcsó

Az első szembetűnő előnye az online hirdetéseknek: az olcsóság. Mennyiből szeretnél sikert elérni? Milliókból, vagy inkább csak hat számjegyű keretből? Nyilván az utóbbiból szeretnél minél többre jutni; ha csak józan paraszti ésszel gondolkodsz is, rájöhetsz, hogy az olcsóbb megoldással többre juthatsz – nem kell több évre eladósodnod csak azért, hogy tudasd a világgal, a terméked és a szolgáltatásod a világhálón is elérhető.

Millió féle platform

A második előnye az olcsóság mellett, hogy sokkal több hirdetésre alkalmas csatornából válogathatsz, mint az offline világban, mindezek még mindig kedvezőbb áron érhetők el, mint például az újsághirdetések.

Célozható

A negyedik előny a célozhatósággal és a jól optimalizált hirdetési szöveggel összefüggésben jelenik meg: ha nem úgy teljesít, ahogy te azt elvárod, akkor cserélheted, és a cserét követően pillanatokon belül már az új hirdetésed jelenik meg. Ez pedig a rugalmasságot jelenti, pedig még csak nem is foghatod meg a két kezeddel az adott hirdetésedet.

Mérhető

A negyedik előnyből következik az ötödik is, ami a mérhetőséget jelenti. Egy tévében futó reklámfilmmel kapcsolatban a látogatottság mérése eléggé nehézkes, hiszen nem azt mutatja meg, hogy tényleges hányan nézték meg a hirdetésedet, hanem azt mutatja, hogy abban az időben hány televíziókészülék sugározta a műsort. A kettő nem jelenti ugyanazt.

Az online hirdetésedre klikkelés mindig azt jelenti, hogy +1 felhasználó látta a hirdetésedet, tehát az érdeklődést kiváltotta, s mint üzenetközvetítő teljesítette küldetését.

Helyi hírportál, helyi olvasók, helyi vállalkozások, cégek, helyi hirdetéssel egy helyen! Ajka és környéke.

Telefon: +36 20-580-4991

Email: info@8400.info.hu

****

Ajánlataink:

A csillaggal (*) jelölt részek kitöltése kötelező!

  • A PR tartalmakat nem töröljük! A PR tartalmak továbbra is elérhetők maradnak egy év letelte után.
  • Légy jelen a legnagyobb közösségi oldalon hirdesd meg szolgáltatásod, termékedet.
  • Céginfó tartalma: Rövid leírása a cégnek, vállalkozásnak. Elérhetőségek, Google térképpel. Képgaléria. Egyedi kérések teljesítése.
  • Dobd a fájlt ide, vagy
Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés ONLINE HIRDETÉS