A veszprémi állásportálon naponta frissülő álláshirdetéseket találhatunk

0

Az állás Veszprém városában mind a diplomásoknak, mind pedig a szakmunkásoknak szép számban érhető el. Nem kell mást tenni, mint naponta figyelni reggelente a friss álláshirdetéseket és azonnal leadni a pályázatunkat, beküldeni az önéletrajzunkat.

Az állás Veszprémben mindig elérhető a vendéglátóiparban dolgozóknak

A veszprémi állások között nagyon sok vendéglátóipari lehetőség is adott, hiszen kezdődik a szezon és minden vendéglátóegység tulajdonosnak fontos, hogy a főszezonra teljes gőzzel tudjon üzemelni. Akik úgy érzik, hogy éppen most váltanának, kezdjék el a jelentkezések beküldését, mert a szezonban már minden állás telített lesz.

Sokszor keresnek büfébe munkatársat, akinek a napi feladatai közé tartozik a szendvicsek vagy hamburgerek, esetleg hot-dog-ok elkészítése, a forró italok elkészítése. A hűtő feltöltése főleg a nyári szezonban hűtött üdítővel.

A kiszolgálás mellett fontos, hogy a pénztárvezetésben is jártas legyen, valamint tudja kezelni a pénztárgépet. Nap végén a zárás elkészítése is rá vár. Ezen felül a teljes konyhát, azaz az egész büfékocsit rendben kell tartania, felügyelnie kell a tisztaságra. Igény esetén a vendégeknek kávét vagy teát kell főznie. Az éttermekben is folyamatos a felszolgálók felvétele, ahol sokkal nagyobb felelősség hárul mindenkire. A felszolgálók napi feladatai közé tartozik főleg a szállodákban a reggelikhez való megterítés és a vendégek kiszolgálása.

Az ebédeltetés és a vacsora alatt az ételek szervírozása. Sok helyen fizetőpincérek vannak, de ahol ez nincsen, ott a felszolgáló feladata a fizettetés is. Minden vendéglátóhelyen más a szokás, de ezt nagyon gyorsan el lehet sajátítani. Érdemes még munkakezdéskor tisztázni minden apró részletet, hiszen a nem megfelelő tájékoztatás illetve tájékozottság a későbbiekben félreértésekre adhat okot.

Érdemes azt is alaposan átgondolni, hogy hány műszakot tudunk vállalni, hiszen elképzelhető, hogy csak részmunkaidőben hirdetik meg az állást, mondjuk a reggeliztetés időszakára és külön a vacsorákhoz vagy az ebédeltetéshez. Az állás Veszprém kínálat igen sokszínű ezért érdemes alaposan átnézni az éppen aktuális álláskínálatot.

A diplomásokat számtalan mérnöki és logisztikai állás várja, hiszen a város fejlődik, és mindig van igény új alkalmazottakra, akik egy kis pezsgést is hoznak a cég életébe. A diplomásokkal szemben persze sokkal nagyobbak az elvárások és nagyobb felelősség is hárul rájuk, ezzel nem árt tisztában lenni.

Az állás Veszprém kínálatban gyakorta előfordul recepciós illetve egyéb idegenforgalmi álláslehetőség. Ilyenkor a nyelvtudás elengedhetetlen, hiszen a külföldi vendégekkel elengedhetetlen a társalgási szintű beszélgetés. Az angol és a német az, amelyet a legtöbb esetben elfogadnak a munkaadók.

A recepciós az, aki napi szinten kapcsolatban áll a vendégekkel. Fogadja őket, kiadja nekik a szobát, ha bármilyen kérdésük, kérésük van, azonnal reagál és megoldja a problémákat is. Érdemes az ilyen jellegű álláshirdetésekre azonnal jelentkezni, hiszen nem sokszor adatik meg, hogy helyben, a városban el tudjunk helyezkedni ezen a szakmán belül.

Töltsön be több kapcsolódó cikket
Még több betöltés Életmód

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt már olvasta?

A dinoszauruszok szociális viselkedését vizsgálták magyar paleontológusok

A Magyar Természettudományi Múzeum, MTA-ELTE-MTM Paleontológiai Kutatócsoport és az ELTE T…